Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

2-dnevna delavnica (2/2): Šepetalec vodjem – O KONFLIKTIH

Vsak team in vsak konflikt je tako različen kakor ljudje, ki ga ustvarjajo. Kdor želi reševati konfliktne situacije in ustvariti dobro delovno atmosfero v svojem teamu, mora najti individualne in motivirajoče rešitve. Tako zase osebno kakor tudi za svojo ekipo.

IZ VSEBINE:

  • Kako pride do konfliktov v teamu?
  • Kateri so pogoji, ki privedejo do konfliktov?
  • Kako lahko ocenimo čustveno razpoloženje v konfliktih?
  • Kakšen je moj pogled na konfliktno situacijo in ravnanje nanjo? Kaj to govori o meni?
  • Kako sami (ne)zavedno povzročamo konflikte?
  • S katerimi orodji lahko rešimo konflikte?
  • Praktično doživljanje in soočanje konfliktne situacije!

KOMU JE NAMENJENA?
Vsem vodilnim kadrom v podjetjih ter ostalih organizacijah – direktorjem, vodjem oddelkov oz. skupin, tistim, ki veliko svojega časa namenite delu z ljudmi ter vsem, ki vas to področje zanima.

KAJ BOSTE PRIDOBILI Z UDELEŽBO NA DELAVNICI?
Spoznali boste, da konflikti niso samo nekaj motečega za delovni proces, temveč da so lahko priložnost za spremembe. Analizirali boste konfliktne situacije v vašem teamu in razvili novo komunikacijsko strukturo ki bo „delovala“. Vaše vodenje bo samozavestnejše in vodenje razgovorov konstruktivnejše. 

Po nizu delavnic  »Šepetalec vodjem – O …« bo tudi tokrat z vami Janko SELINŠEK, certificiran trener za izkustveno učenje, svetovalec za motive in coach.

Udeležba je brezplačna, saj gre za izvedbo v okviru EU projekta »Center vseživljenjskega učenja Zgornje podravske regije«!

PRIJAVE: prijavite se lahko preko e-prijavnice (spodaj), ali s prijavnico v tem VABILU po faxu na 02/220 87 11 oz. na email igor.pernek@stajerskagz.si.
Prosimo, da nam morebitne odjave posredujete najkasneje do 19.9.2011.

Vljudno vabljeni!
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic