Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Seminar: Kupim VAŠE podjetje!

V podjetje ste vložili veliko časa, denarja in energije. Verjetno podjetje predstavlja vaše življenjsko delo. Zato odločitev za prodajo deleža ni enostavna!

Da vam delo olajšamo smo za vas pripravili odgovore na vprašanja: Kdaj je pravi čas za prodajo? Kako se pripraviti na prodajo podjetja? Koliko je vredno podjetje? Kje iskati kupce? Ali je možno prodati vsako podjetje?

DODATNO: Možnost kratkega individualnega svetovanja – vaš interes navedite ob prijavi!

IZ VSEBINE…

 • PRIPRAVA NA PRODAJO
  Kdaj je pravi čas za prodajo
  Načrtovanje prodaje
  Podatki in dokumenti pred prodajo
   
 • KOLIKO JE PODJETJE VREDNO
  Kaj vpliva na vrednost / ceno
  Metode in primernost za posamezen tip podjetja
   
 • KAKO NAJTI KUPCA
  Prodajni prospekt in teaser
  Prodajni kanali
   
 • NAJPOGOSTEJŠE NAPAKE PRI PRODAJI PODJETJA

 KOMU JE PREDSTAVITEV NAMENJENA

– Lastnikom podjetij
– Direktorjem podjetij
– Računovodjem
– Odvetnikom
– Vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo s prodajo malih podjetij

V primeru specifičnih vprašanj bo udeležencem na voljo tudi krajše individualno svetovanje. Zainteresirani lahko svoj interes sporočite na igor.pernek@stajerskagz.si.
 

PREDAVA: Z vami bo gospa Mateja Ahej, ki se kot partnerka v Superior business broker ukvarja z vrednotenjem, prodajo in strategijami izstopa malih podjetij (M&A, družinska nasledstva, franšizing). Je avtorica številnih strokovnih člankov in predavanj s področja prodaje podjetij in podjetniških financ.

PRIJAVE IN KOTIZACIJA: Prijave sprejemamo preko e-prijavnice (spodaj), ali s prijavnico v tem VABILU po faxu na 02/220 87 11 ali na igor.pernek@stajerskagz.si.

Za člane ŠGZ znaša kotizacija 60,00 EUR (DDV vključen),  za nečlane 96,00 EUR (DDV vključen). Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145 , sklic – matična št. podjetja, in da ob prihodu predložite potrdilo o plačilu.
Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 3.10.2011. Pri neudeležbi brez pisne odjave kotizacije ne vračamo.

Vljudno vabljeni!
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic