Novosti in obvestila

Datum

17. Mar 2021

Kategorije

Deli z drugimi

3. Štajerski gospodarski forum 2021: Delo od doma s stališča delodajalcev, ogled oddaje…

Na delo na domu lahko pogledamo s stališča delojemalca in s stališča delodajalca. S kakšnimi izzivi, problemi, pa tudi dobrimi izkušnjami se srečamo na eni ali na drugi strani? Dejstvo je, da ne ena in ne druga stran ni bila v celoti in v vseh pogledih pripravljena na delo na daljavo. Situacija, v kateri smo se znašli, pa je mnoge čez noč prisilila v organiziranje dela na tak način. Vodstva podjetij si morajo zastaviti tudi vprašanje: kako delo od doma vpliva na produktivnost? In – ali se zavedamo, kaj vse potegne za sabo drugačna organizacija dela, ki jo delo od doma nedvomno zahteva in na kaj vse moramo biti pozorni? Vsa dela seveda tudi niso primerna za delo na daljavo. Kaj to pomeni za razlike med zaposlenimi, za privilegije določenih delovnih mest? In kaj sploh to pomeni za delovne kolektive? 

Gostje oddaje:
Univerza v Mariboru, Filozofska fakulteta, izr. prof. dr. Sara TEMENT, univ. dipl. psih.
Dorssen HRM, industrijska montaža, d.o.o., Albert Kekec, direktor, predsednik Regijskega sveta izvajalcev čezmejnih storitev
U-centrix d.o.o., Rok Šket, direktor

 

Kliknite tukaj za ogled oddaje!

 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic