Novosti in obvestila

Datum

17. Jun 2020

Kategorije

Deli z drugimi

4. Štajerski gospodarski forum 2020: Gospodarstvo po koroni; kako v normalne tirnice, ogled oddaje

Mnoga podjetja so v času korona krize zastala, zagon ni enostaven in ni odvisen samo od njih. Odvisnost od naročil in aktivnosti mednarodnega poslovnega okolja je povsod dejstvo, ki diktira dinamiko in uspešnost posameznih podjetij, običajno celih branž. Kaj je tisto, kar gospodarstvo sedaj najbolj potrebuje? Kaj lahko ponudi država in kaj morajo in lahko naredijo podjetja sama?

O tem smo se pogovarjali (17.6.2020) z

Nino Ermenc Pangerl, članico upravnega odbora Celjskega sejma

in

Janezom Erjavcem, predsednikom uprave Pomurskega sejma

(sejmi so barometer živahnosti in ambicioznosti gospodarstva, so prikaz inovativnosti in želje po širitvi poslovnih horizontov podjetij in ogledalo promocijske naravnanosti in poguma podjetij – tudi pri nas? Tudi po korona krizi?)

in

Marjanom Trobišem, direktorjem podjetja BOXMARK Leather in predsednikom Združenja delodajalcev Slovenije

(kot direktor izvozno usmerjenega podjetja Boxmark Leather močno čuti korona krizo na lastni koži, kot predsednik ZDS pa pozna kondicijo gospodarstva, njihove stiske in strategije za prihodnje mesece)

Kliknite tukaj za ogled oddaje!

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic