Novosti in obvestila

Datum

18. Jun 2020

Kategorije

Deli z drugimi

Barometer Štajerske gospodarske zbornice, junij 2020

Spoštovani člani Štajerske gospodarske zbornice!

Za nami so meseci, ki so zelo spremenili pogoje dela in poslovanja. Sprejetih je bilo kar nekaj ukrepov za blaženje posledic omejitvenih ukrepov, ki jih je sprejela država za omejitev širitve koronavirusne bolezni. V anketi, ki vam jo zastavljamo v nadaljevanju, vas vljudno prosimo, da ocenite nekatere od ukrepov, seveda s stališča vaše uporabnosti. Zelo bomo tudi veseli vaših predlogov oz. razmišljanj, katere ukrepe naj vlada še sprejme in s tem omogoči zagon in delovanje gospodarstva.

Prosimo vas torej, da izpolnite anketo, za izpolnjevanje boste potrebovali malo časa, omogočili pa boste, da se bo glas članstva zbornice slišal in bomo lahko skupaj oblikovali predloge nadaljnjih ukrepov za zagon gospodarstva!

Hvala za vaše sodelovanje, vaš cenjene odgovore pričakujemo do 15. julija 2020!

[av_button_big label=’Povezava do ankete… https://www.1ka.si/a/290325′ description_pos=’below’ icon_select=’yes-left-icon’ icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ title_attr=” color=’green’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’green’ custom_bg_hover=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ link=’manually,https://www.1ka.si/a/290325′ link_target=’_blank’ id=” custom_class=” av_uid=’av-s2nwil’ admin_preview_bg=”][/av_button_big]

 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic