Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

6. Štajerski gospodarski forum: ZDRAVSTVENA REFORMA-MED ZASEBNIM IN JAVNIM

Kako ohraniti zdajšnji obseg zdravstvenega varstva, izboljšati dostop do zdravstvenih storitev, zagotoviti kakovost in varnost v zdravstveni dejavnosti ter primarno zdravstveno dejavnost postaviti v ospredje? Kakšno naj bo razmerje med zasebnim in javnim v zdravstvu? Ali je zdravje ljudi lahko zgolj stvar trga in tržnega odločanja? Skratka, kako zagotoviti vzdržnost zdravstvenega sistema in hkrati ne preveč obremeniti gospodarstva in kaj lahko gospodarstvo pričakuje od novega zakona, ki bo kmalu začel buriti duhove v parlamentu.
 

K sodelovanju vabimo tudi Vas in vse tiste v Vašem podjetju, ki jih bo vsebina foruma zanimala. Na forumu bo možno postavljati tudi vprašanja. V kolikor želite, da bi bilo Vaše vprašanje postavljeno anonimno, nam ga lahko posredujete v pisni obliki na: info@stajerskagz.si


Po zaključku strokovnega dela foruma Vas vabimo na  neformalno druženje v preddverje dvorane. Ostale  informacije in prijavnico najdete v pripetem vabilu spodaj.

Vljudno vabljeni!

VABILO

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic