Novosti in obvestila

Datum

20. Mar 2024

Kategorije

Deli z drugimi

Academia obeležila 30. obletnico delovanja s svečano podelitvijo diplom

Poslovni sistem Academia je v četrtek, 14. marca 2024 slavnostno obeležil 30. obletnico delovanja s svečano podelitvijo diplom novi generaciji višješolskim diplomantkam in diplomantom strokovnih programov Ekonomist, Gradbeništvo, Informatika, Strojništvo, Varovanje in Medijska produkcija. Diplomantka leta 2024 je postala ekonomistka Urša Rakovič. Na Academii v tem študijskem letu študira 563 študentk in študentov iz 17 držav sveta.

Štajerska gospodarska zbornica je poslovnemu sistemu Academia podelila priznanje za 30 let uspešnega delovanja. Kot vrhunec dogodka pa je direktor Academie Žan Dapčevič razglasil vzpostavitev štipendijskega sklada v vrednosti 30.000 EUR za mlade talente z manj priložnostmi, s čimer Academia nadaljuje svojo tradicijo družbeno odgovornega delovanja. Ta poteza odraža institucionalno zavezo k izobraževanju in podpori skupnosti, ki so jo zasnovali in vzgajali ustanovitelji Academie.

Več na: Academia obeležila 30. obletnico delovanja s svečano podelitvijo diplom – Academia

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic