Novosti in obvestila

Datum

21. Mar 2024

Kategorije

Deli z drugimi

Razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj inovacijam podravske regije za leto 2024

Štajerska gospodarska zbornica odpira razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj inovacijam za leto 2024 in ob tem vljudno vabimo inovatorje in inovatorke podravske regije k sodelovanju.

Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

S prijavo na razpis se lahko potegujete za nagrado tako na regijskem, kot tudi nacionalnem nivoju. Priznanje za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji in širše.
Na razpisu lahko sodelujejo gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ali druge organizacijske oblike z območja podravske regije.

Predlagatelji lahko v letu 2024 prijavijo inovacijo vseh kategorij (produktno, procesno, trženjsko, organizacijsko ali družbeno), ki je bila prvič vpeljana na trg oz. prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju od 1.1.2022 do 31.3.2024.

Prijave zbiramo najkasneje do četrtka, 11. aprila 2024 preko spletnega obrazca, na povezavi: Prijavni obrazec

Inovacijski izziv in rdeča nit razpisa izpostavlja inovacije: IZBRALI SMO TRAJNOST

Izkoristite priložnost za brezplačno promocijo vaših dosežkov. Pokažite rezultate svojih zaposlenih in jih tako nagradite s predstavitvijo njihovih dosežkov v regiji in širše.


Razpisna dokumentacija:

 

 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic