Novosti in obvestila

Datum

06. Maj 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Advantage Austria Ljubljana: The Future of Tourism and Sports, kooperacijsko srečanje, 18.5.2021 

The Future of Tourism and Sports | 18.05.2021 | Digitalno kooperacijsko srečanje

Pridružite se nam na spletnem kooperacijskem srečanju The Future of Tourism and Sports. Odkrivali bomo prakse, trende in strateške usmeritve za uspešno digitalno preobrazbo v turizmu ter industriji prostega časa. Preverili bomo, kako lahko nove tehnologije pripomorejo k hitrejšemu okrevanju teh panog in povečajo zadovoljstvo gostov. V drugem delu bodo potekali spletni b2b sestanki med slovenskimi in avstrijskimi udeleženci. Izkoristite priložnost za spoznavanje inovativnih ponudnikov, tkanje novih vezi in iskanje bodočih kooperacijskih partnerjev. Prijava in več informacij.

 

Spletna stran dogodka: https://toursport2021.b2match.io/

 

__________________________

 

Applied Artificial Intelligence Conference | 25.-28.5.2021 | Virtualna b2b konferenca

 

Let’s make AI work for your business! Pod tem sloganom bo spletna konferenca AAIC 2021 med 25. in 28. majem ozaveščala o uporabi umetne inteligence v gospodarstvu ter omogočala mreženje s podjetji s celega sveta. Udeležite se predavanj svetovno znanih govorcev in vnaprej dogovorjenih b2b sestankov. Konferenca je namenjena podjetjem, ponudnikom, R&D institucijam, univerzam in vsem interesentom, ki vas zanima uporaba umetne inteligence v poslovnem svetu. Prijava in več informacij.

 

Spletna stran dogodka: https://aaic2021.b2match.io/

___________________________

 

B2B srečanje: Visoka gradnja v Sloveniji | 23. junij 2021 | Ljubljana

 

Vabljeni na srečanje avstrijskih in slovenskih podjetij, dejavnih na področju visoke gradnje, ki ga organizira Advantage Austria Ljubljana v sodelovanju z Gospodarsko zbornico – Zbornico gradbeništva in industrije gradbenega materialaInštitutom za javno-zasebno partnerstvoGreen Building Council Slovenia ter podjetjem Strabag v Sloveniji. V sklopu dogodka se boste v okviru B2B sestankov lahko sestali z avstrijskimi podjetji s področja gradbeništva, gradbene tehnologije, arhitekture, načrtovanja projektov in zelene gradnje. Več informacij najdete TUKAJ. Toplo vabljeni!

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic