Novosti in obvestila

Datum

06. Maj 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Brezplačne spletne delavnica “Transformacija poslovnih modelov – Kdaj in zakaj?”

Pridružite se nam na 1. izmed 12 brezplačnih spletnih delavnic:
“Transformacija poslovnih modelov – Kdaj in zakaj?”

Ali je transformacija vašega poslovnega modela že prioriteta ali še ne?

Če je to še vedno dilema, potem se nam pridružite na odkritem pogovoru na 1. v seriji 12 spletnih delavnic, ki bo 12. 5. 2021 ob 11.30 na ZOOM-u.

Govorili bomo o pomembnosti:
• pravočasne diagnostike težav in potrebnem ukrepanju,
• vzpostavitve ali transformacije poslovnega modela.

PROGRAM 1. DELAVNICE

11.30 – 12.00
Poslovna urgenca: Prepoznajmo bolečino in ukrepajmo!

O pravočasnem diagnosticiranju resničnega izvora bolečin oz. skritih tveganjih vašega poslovnega modela in poslovanja nasploh, se bomo pogovarjali s podjetnikom Tonijem Krašovcem. Poleg uresničevanja svojih podjetniških ambicij, Toni že vsaj 10 let kreira dodano vrednost svojega delovanja tudi kot izjemen prostovoljni mentor podjetjem pri zaznavanju skritih tveganj, potencialnih težav in takojšnjem začetnem ukrepanju.

12.00 – 12.30
Podjetniški poseg: Transformirajmo poslovni model!

Poslovni model predstavlja jasen način ustvarjanja izdelkov ali storitev, posredovanja vrednosti kupcem ter način ustvarjanje vaše poslovne uspešnosti. Kljub temu, da je transformacija poslovnega modela lahko zelo boleča, bi morala sedaj, bolj kot kdaj koli prej, biti na vrhu vaših prioritet. Pa je?
O pomenu poslovnega modela, o nujnosti konstantne transformacije in vseh spremljajočih bolečinah, bomo govorili s Tatjano Fink, izkušeno managerko in mentorico, ki je v različnih podjetjih usmerjala transformacijo že več kot 100 poslovnih modelov.

12.30 – 13.00
Od besed k dejanjem: Možnost takojšnje vključitve v brezplačni podporni program SPIRIT SLOVENIJA.

V SPIRIT Slovenija bosta na ta dan na voljo in že odprta dva podporna programa, brezplačna za podjetja, ki konkretno naslavljata teme in podjetjem pomagata pri spopadanju z izzivi na njihovi poslovni poti.

Vse informacije o pogojih in načinu takojšnje vključitve vam podamo na delavnici.

PRIJAVE

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic