Novosti in obvestila

Datum

25. Feb 2022

Kategorije

Deli z drugimi

Barometer Štajerske gospodarske zbornice

V tokratnem Barometru ŠGZ se ne ukvarjamo samo z epidemijo, postavljamo tudi nekaj drugih aktualnih vprašanj in s tem odpiramo nove teme. Želimo spoznati vaša mnenja in predloge, zato vas vljudno prosimo, da odgovorite na vprašanja v nadaljevanju.

Zelo bomo tudi veseli vaših dodatnih predlogov oz. razmišljanj. Izpolnite anketo v nadaljevanju, tudi s tem boste omogočili, da se bo glas gospodarstva slišal!

Hvala za vaše sodelovanje, vaš cenjene odgovore pričakujemo do 18. marca 2022!

[av_button label=’Povezava do ankete…’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://www.1ka.si/a/7c5c8ffb’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ label_display=” title_attr=” color_options=” color=’green’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’theme-color’ btn_custom_bg=’#444444′ btn_color_bg_hover=’theme-color-highlight’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’theme-color’ btn_custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ne6g0u’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

 

 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic