Novosti in obvestila

Datum

29. Mar 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Brezplačna svetovanja za člane ŠGZ – INFOPIKA, dva nova svetovalca

Brezplačna svetovanja za člane ŠGZ

Članom ŠGZ nudimo brezplačna svetovanja v okviru storitve INFOPIKA. Vprašanja, ki se nanašajo na področja, ki jih v okviru Infopike že pokrivamo posredujte na info@stajerskagz.si (zadeva: Infopika) ali pokličite na telefon 02 2208700 med 8.00 in 15.00 uro. Strokovnjaki in strokovnjakinje INFOPIKE ŠGZ bodo v najkrajšem možnem času odgovorili na vaša vprašanja.

V okviru Infopike smo pridobili dva nova svetovalca, mag. Heleno Polič Kosi, za področje delovno – pravnega svetovanja ter Tomaža Pivca, za novo področje Infopikepodročje  gibanja, prehrane in sproščanja.

 

DELOVNO – PRAVNO PODROČJE

 

Odvetnica Helena Polič Kosi
mag. Helena Polič Kosi
Predmet svetovanja: svetovanje v zvezi z delovnimi razmerji – sklenitev pogodbe o zaposlitvi, izvrševanje pravic in obveznosti iz delovnega razmerja, prenehanje pogodbe o zaposlitvi, uveljavljanje in varstvo pravic, obveznosti in odgovornosti iz delovnega razmerja.

 

 

PODROČJE GIBANJA, PREHRANE IN SPROŠČANJA novo!

 

T-FIT, Tomaž Pivec s.p.
Tomaž Pivec
Predmet svetovanja: svetovanje s področja gibanja, prehrane in sproščanja kot treh glavnih temeljev na poti do zdravega in srečnega življenja. Svetovanje managerjem, kako s pomočjo meditacije in tehnik umirjanje uma kontrolirati misli in ostati miren v stresnih situacijah. Orodja in programi v zvezi promocije zdravja na delovnem mestu za podjetja

 

Ostala področja svetovanja INFOPIKE:

  • davki in finance,
  • pravno področje
  • nepovratna sredstva, razpisi,
  • inovacij znanje, intelektualni kapital
  • varnost pri delu
  • odnosi z javnostmi
  • celovita komunikacija podjetja z okoljem (odnosi z javnostmi, marketing, oblikovanje)

 

ŠGZ nadaljuje z aktivnostmi za pridobivanje dodatnih področij svetovanj za člane ŠGZ.

Storitev brezplačnega svetovanja Infopike je namenjena izključno članom ŠGZ.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic