Novosti in obvestila

Datum

27. Sep 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Brezplačno svetovanje – »Kako osvojiti avstrijski in nemški trg?«, 21.11.2017

Datum: 21. november  2017, od 9. do 13. ure

Brezplačno svetovanje z naslovom: »Kako osvojiti avstrijski in nemški trg?«, bo potekalo 21. novembra 2017, od 9. do 13. ure v prostorih ŠGZ, Ulica talcev 24, Maribor.

Prvo svetovanje obsega informativni pogovor o nujnih predpripravah – interni pogoji, razmere na ciljnem trgu, itd…

Svetovalec: mag. Miran Breznik, mednarodno izkušen svetovalec na področju izvoza in odpiranju trgov, direktor podjetja ENTERPRISE SUPPORT (www.enterprisesupport.eu) iz Celovca in Ampfinga (München). Gre za svetovalno podjetje z mednarodnimi izkušnjami, ki je že številnim znanim slovenskim in tujim podjetjem pomagalo pri odpiranju izvoznih trgov.

 

Prijave:

Udeležba je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava, saj je potrebno pred svetovanjem izpolniti vprašalnik (v priponki). Izpolnjen vprašalnik je potrebno poslati na e-naslov: vesna.herzenjak@stajerskagz.si. Prijave z poslanim izpolnjenim vprašalnikom sprejemamo do petka, 17. novembra 2017, oziroma do zasedbe razpoložljivih mest.

 

[av_button label=’Vprašalnik »Kako osvojiti avstrijski in nemški trg?’ link=’manually,https://www.stajerskagz.si/wp-content/uploads/2017/09/Vprašalnik-delavnica_21.11.2017.doc’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-2vam8d’]

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic