Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

CELOVITE REŠITVE USPEŠNE IZTERJAVE V PRAKSI – seminar

VSEBINA:

 • CELOVITA IZTERJAVA TERJATEV

  – predsodna – zgodnja izterjava 
  – sodna izterjava (vložitev, izvršilna sredstva, pravna podlaga, informacijska podpora, sodna praksa)
   

 • E-SODSTVO V PRAKSI 

  – e-izvršbe
  – e-insolventni postopki  (prijava v stečajno maso, opravila s praktičnim prikazom na konkretnih primerih)
  – e-zemljiška knjiga s primeri, elektronsko poslovanje
   
 • INSOLVENTNI POSTOPEK
  Pravna podlaga (ZFPPIPP), splošno o insolvenčnih postopkih in vrste, stečaji, prisilna poravnava, likvidacija in izbrisi brez likvidacije, osebni stečaji in odpusti obveznosti, nadaljevanje izvršilnih postopkov zoper družbenike v povezavi z Zakonom o postopkih za uveljavitev ali odpustitev odgovornosti družbenikov za obveznosti izbrisanih gospodarskih družb (ZPUOOD) in pomen za nadaljnje postopke.
   
 • ČAS ZA VPRAŠANJA UDELEŽENCEV
   

IZVAJALCI:
Igor Stražišnik,
vodja pravnega sektorja v podjetju Creditexpress d.o.o. z bogatimi izkušnjami s področja  civilnega in še posebej izvršilnega prava. V podjetju Creditexpress d.o.o. je vodil, izdelal in vpeljal sistem informacijsko podprte sodne izterjave.
Aljaž Kus, uni.dipl. pravnik, z večletnimi izkušnjami na področju razvoja in optimizacije delovnih procesov na področju pravdnih in nepravdnih postopkov, še posebej na področju izvršilnega prava.
Rok Šatur, uni.dipl. pravnik z večletnimi izkušnjami s področja izvršilnega, postopkovnega in insolvenčnega prava. 

PRIJAVE IN KOTIZACIJA: Prijave sprejemamo preko e-prijavnice (spodaj) ali s prijavnico v tem VABILU na fax 02/220 87 11.

Za ČLANE ŠGZ JE UDELEŽBA BREZPLAČNA,  za nečlane znaša samo 50€ (+ 20% DDV).  Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom seminarja na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145, sklic – matična št. podjetja, in da ob prihodu predložite potrdilo o plačilu. Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 30.01.2012. Pri neudeležbi brez pisne odjave kotizacije ne vračamo.
 

Vljudno vabljeni!

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic