Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Delavnica: Bodite glavni na sejmu – ugodneje za člane ŠGZ!

Kako urediti stojnico in kako zasnovati koncept uspešne sejemske predstavitve? Kakšna je priprava pred, med in po sejemskih aktivnosti?
Na delavnici boste dobili odgovore na ta in druga vprašanja. Z vašo udeležbo na sejmu boste lahko zablesteli, denar namenjen v sejemsko predstavitev pa bo vaša uspešna investicija! 

IZ VSEBINE:

  • Sejemski nastop je oblika poslovnega komuniciranja
  • Kako se dobro pripraviti – predsejemske aktivnosti
  • Določanje ciljev sejemskega nastopa
  • Načrtovanje sejemskih dogodkov – time table & vsebina marketinške predstavitve
  • Kako pripravimo efektivne sejemske materiale
  • Učinkovit nastop na sejmu – KAJ NAREDITI 
  • Stroški – nujni, potrebni in obvladovanje le teh
  • Najpogostejše napake razstavljalcev
  • Posejemske aktivnosti in analiza sejma

DELAVNICA JE NAMENJENA: vsem, ki ste v podjetjih odgovorni za marketinške aktivnosti, tistim, ki se sejmov redno udeležujete in tistim, ki razmišljate o udeležbi na sejmih, vsem ki želite povečati prodajo vašega izdelka ali storitve.

Z vami bosta: 
– SIMONA LOBNIK AMBROŽIČ, družboslovka, s 15-letnimi izkušnjami v tiskanih in elektronskih medijih, z več kot 80 izpeljanimi dogodki in projekti. Ter večletnimi izkušnjami pri svetovanju in osebnih treningih. Podjetjem in ustanovam svetuje in predava, obenem pa izvaja osebne menedžerske treninge za najvišje vodstvo v podjetjih.
– PETRA MAUČIČ RIBIČ, direktorica in družbenica podjetja Asterija PS, univerzitetna diplomirana pravnica, že več kot deset let izvaja pravne posle za številne gospodarske subjekte, predava in svetuje podjetjem ter ustanovam.

PRIJAVE IN KOTIZACIJA: Prijave sprejemamo preko e-prijavnice (spodaj), ali s prijavnico v tem VABILU po faxu na 02/220 87 11 ali na igor.pernek@stajerskagz.si.

Za člane ŠGZ znaša kotizacija 48,00 EUR (DDV vključen),  za nečlane 72,00 EUR (DDV vključen). Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145 , sklic – matična št. podjetja, in da ob prihodu predložite potrdilo o plačilu.
Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 26.9.2011. Pri neudeležbi brez pisne odjave kotizacije ne vračamo.

Vljudno vabljeni!
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic