Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Delavnica: e Marketing–praktična orodja za odličnost spletne prodaje

IZ VSEBINE…

1.sklop: SPOZNAJMO OSNOVE INTERNETNEGA TRŽENJA:
– Trženje s pomočjo spletnih iskalnikov
– Elementi trženja preko spletnih iskalnikov
– Optimizacija strani za iskalnike (teorija in praksa)
– Vpis strani v spletne iskalnike
– Oglaševanje v iskalnikih 
– Izgled je pomemben
– Vsebina na spletni strani
– Hitrost nalaganja spletne strani
– Izkušnje pri trženju preko interneta

2. sklop: PRAVNI VIDIKI TRŽENJA PREKO SPLETA:
– Osnovne informacije o varovanju osebnih podatkov
– Direktni marketing in varstvo osebnih podatkov
– Varstvo osebnih podatkov uporabnikov spletnega portala
– Sklepanje pogodb na spletu
– Odgovornost za vsebine na spletu

3.sklop: KOMUNIKACIJA IN TRŽENJSKE STRATEGIJE:
– PRODAJNE POTI
Katere prodajne poti poznamo in njihove značilnosti?
Nastavljanje strategije glede na izbrani trženjski kanal
– TRŽENJE S POMOČJO SPLETA
Spletna stran, ki prodaja
E-pošta, ki prodaja 
– MREŽENJE
Spletna omrežja
Mreženje ‘face to face’

DELAVNICA JE NAMENJENA: Vsem vodjem podjetij, vodjem prodajnih oddelkov, zaposlenim v oddelkih informatike, vodjem marketinga, zaposlenim v službah za podporo strankam, prodajalcem in komercialistom, tržnikom, ter vsem, ki ponujate izdelke ali storitve na trgu in jih želite tržiti tudi preko sodobnih komunikacijskih poti.

Z VAMI BODO: Simona Lobnik Ambrožič, družboslovka, s 15-letnimi izkušnjami v tiskanih in elektronskih medijih, z več kot 80 izpeljanimi dogodki in projekti. Petra Maučič Ribič, univerzitetna diplomirana pravnica, že več kot deset let izvaja pravne posle za številne gospodarske subjekte in fizične osebe, podjetjem in ustanovam predava in svetuje predvsem iz področij kadrovskega managementa in pravnih pogledov obravnavane tematike. Jerneja Lobnik, Grafična oblikovalka pri podjetju Info-net d.o.o., z desetletnimi izkušnjami na področju spletnega založništva in oblikovanja. Eva Loparič, projektni koordinator v podjetju Info-net d.o.o., univerzitetna diplomirana ekonomistka z znanjem in izkušnjami s širšega področja marketinga.

PRIJAVE IN KOTIZACIJA: Prijave sprejemamo preko e-prijavnice (spodaj) ali s prijavnico v tem VABILU  po faxu na št. 02/220 87 11.

Za člane ŠGZ znaša kotizacija samo 60,00 EUR (+20%DDV),  za nečlane 90,00 EUR (+20%DDV). Vsakemu nadaljnjemu udeležencu iz istega podjetja priznamo 30% popust! Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145, sklic – matična št. podjetja, in da ob prihodu predložite potrdilo o plačilu. Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 12.12.2011. Pri neudeležbi brez pisne odjave kotizacije ne vračamo.

Vljudno vabljeni!

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic