Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Delavnica: Učinkovito poslovno uveljavljanje na nemškem trgu

Delavnica je izvrstna priložnost za: 

         Podjetja, ki vstopajo na trg
         Izvozna podjetja
         Podjetja, ki iščejo kupce
         Podjetja, ki se udeležujejo sejmov
 
Dodana vrednost za vas:
 
         Nemška poslovna kultura
         Kako nagovoriti stranke
        
 
Delavnica bo potekala v četrtek, 3.11.2011, od 8:30 do 14:30 ure, v prostorih Slovensko-nemške gospodarske zbornice, Tomšičeva 3, Ljubljana.
 
Poseben popust za člane Štajerske gospodarske zbornice!

 

Kratek opis programa:

Pomembno je, da se zavedamo razlik in stičnih točk nemškega trga, da lahko določimo strategijo »osvajanja« kupca ali poslovnega partnerja. Kakšen vpliv je imela oz. ima globalizacija na nemško in tudi slovensko poslovno kulturo? Kaj se je v Nemčiji po obdobju gospodarske krize spremenilo? 

Če vzpostavite poslovni kontakt na pravilnem mestu in na pravilen način bo vaša poslovna ideja že od samega začetka bolj tehtna in prepričljiva. S pravilno prezentacijo lahko prebudite zanimanje in vtis o prednosti ali celo nenadomestljivosti. Z dobrim managementom posameznih faz uveljavljanja na trgu boste veliko lažje izgradili stalen, pozitiven učinek in najpomembnejše » ZAUPANJE«.

Interaktivno boste prišli do spoznanj:

  • Kako dogovoriti solidna srečanja
  • Kako v Nemčiji učinkovito prezentirati poslovne ideje
  • Katere metode vodenja poslovnih procesov se v Nemčiji dokazano uveljavljajo
  • Poglobili se boste v najbolj priljubljene metode:managementa akvizicije, menagementa povpraševanja, managementa ponudbe, po-ponudbenega mangementa in po-prodajnega managementa

 V tretjem delu seminarja boste na konkretnih in realnih primerih primerjali in analizirali reakcije, znanih nemških firm, na različne poslovne situacije iz dolgoletne prakse predavateljice.

Prijavite se s priloženo prijavnico.

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic