Novosti in obvestila

Datum

19. Mar 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Delavnica podpornih organizacij za gospodarstvo v Podravju in Pomurju, sedež SPOT Podravje, 29.03.2018

Projektni partner projekta E-CONOMY (SIHU142) – Institucionalno sodelovanje pri razvoju spletne platforme za gospodarski razvoj obmejnega območja
ZRS Bistra Ptuj vas prijazno vabi na

DELAVNICO PODPORNIH ORGANIZACIJ ZA GOSPODARSTVO V PODRAVJU IN POMURJU

ki bo v četrtek, 29. marca 2018, ob 12.00 uri v Mariboru, na sedežu SPOT regije Podravje (MRA, Pobreška cesta 20, Maribor).

Namen delavnice je pregled obstoječih in že delujočih podatkovnih zbirk ter spletnih strani, ki jih nudijo posamezne organizacije v Podravju in Pomurju in so namenjene vzpostavljanju gospodarskih stikov, partnerskih odnosov in nudijo specifično znanje za razvoj podjetništva in gospodarstva. Naredili bomo tudi povzetek dostopnih podatkov in podatkovnih zbirk preko državnih inštitucij, ki jih podporne inštitucije v obeh regijah uporabljamo pri svojem delu s podjetniki in podjetji.

Podobno delavnico bodo izvedli tudi na madžarskem z lokalnimi podpornimi inštitucijami. Povzetke obeh delavnic bomo uporabili za vzpostavitev mreže podpornih organizacij, in pri oblikovanju skupne platforme, ki jo bomo ustvarili v tem projektu z namenom povečanja gospodarskega sodelovanja na obeh straneh meje.

Delavnica bo trajala predvidoma 2 uri.

Prosim, da svojo udeležbo potrdite po e-pošti: lidija.tusek@bistra.si ali telefonu 02 7480-259 (dr. Lidija Tušek) ali 02 7480-250 (Rosvita Bedrač).

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic