Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Delavnica: Sistem HACCP – notranji nadzor in obvladovanje tveganj

V živilski industriji in prehranskih obratih je osnova obratovanja sistem vodenja varnosti živil. Zakonodaja Evropske unije predpisuje obvezno izobraževanje zaposlenih na temo varnosti živil. Globalizacija omogoča nakup živil iz vsega sveta, zato je nujen redni nadzor nad procesi, surovinami, polproizvodi in končnimi izdelki, da zagotovimo njihovo varnost.

Vsebina je aktualna za živilsko dejavnost in zajema področja notranjega nadzora, vrste tveganj in obvladovanje tveganj; teme vključujejo novosti na področju varnosti živil; prav tako bomo odgovorili na  vaša vprašanja s področja zagotavljanja varnosti živil.

Vsak udeleženec prejme potrdilo o opravljenem izobraževanju in preizkusu.

Delavnico izvaja:  Marija Sraka Šadl, univ.dipl.ing. živilske tehnologije, certificirana izvedenka sistema HACCP
Gospa Šadl je strokovnjakinja na področju varnosti živil, zunanja presojevalka po sistemu HACCP in po standardu ISO 22000:2005 (Sistem vodenja varnosti živil). Dela na področju razvoja, raziskav, izobraževanja, vodenja procesov in uvajanja sistema HACCP. Prejela je priznanje GZS za področje uvajanja sistemov kakovosti.
Delavnico priporočamo: vodjem živilskih in prehranskih obratov, zaposlenim v delovnih procesih v živilski in prehranski industriji, kjer so v stiku z živili, pa tudi voznikom na razvozu živil.

Kotizacija za člane:  70,00 EUR + DDV; kotizacija za ostale: 105,00 EUR +DDV.

Vljudno vabljeni.

Prosimo za vaše predhodne prijave.


VABILO                              

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic