Novosti in obvestila

Datum

30. Maj 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Delovno srečanje – izmenjava mnenj o usmeritvah in ukrepih, ki jih predlaga EU za uresničitev vizije za krožno gospodarstvo na področju plastike, LJ, 07.06.2018

Spoštovani,

vabimo vas na delovno srečanje – izmenjavo mnenj o usmeritvah in ukrepih, ki jih predlaga EU za uresničitev vizije za krožno gospodarstvo na področju plastike.

Srečanje se bo nadaljevalo s sestankom članov Sekcije za plastiko in gumo pri Združenju kemijske industrije, zato vabimo vse člane, da se udeležijo tudi drugega dela.

KDAJ: sreda, 7. junija 2018, ob 9.00,
KJE: GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana F, med-etaža 4/5.

Program delovnega srečanja:

1.del: 9.00 – 10.45 (za vse udeležence)
1. Predstavitev strategije in ukrepov – Jana Miklavčič, MOP
2. Izmenjava mnenj, izkušenj in pričakovanj – stališča udeležencev do posameznih ukrepov, predvsem do ukrepov, ki se nanašajo na industrijo – pogovor med udeleženci.

2. del: 11.00 – 12.00 (za člane Sekcije za plastiko in gumo pri ZKI)
3. Pregled programa Usposabljanja brezposelnih oseb za operativna dela v kemijski industriji – na področju predelave plastičnih mas)
4. Ozaveščevalna kampanja o pretirani potrošnji lahkih plastičnih nosilnih vrečk, ki jo vodi MOP in možnost vzporedne kampanje ZKI in proizvajalcev plastičnih vrečk

Delovno srečanje organiziramo GZS, Služba za varstvo okolja in Združenje kemijske industrije, pod okriljem SRIP Krožno gospodarstvo in v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in prostor. Namenjeno je podjetjem, proizvajalcem in uporabnikom plastike in tudi predelovalcem (odpadne) plastike.

Število udeležencev je omejeno. Prosimo za vašo predhodno prijavo preko spletne prijavnice.

Poudarki iz strategije za plastiko

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo,

Janja Leban
GZS-Služba za varstvo okolja
Darja Boštjančič
GZS-Združenje kemijske industrije

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic