DOBA Fakulteta Maribor vabi na predavanje in okroglo mizo: Izzivi managementa na poti konkurenčnosti in inovativnosti, MB, 22.02.2019

okroglaMizaIzziviMenedzmenta2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Dogodek bo otvorila osrednja govornica Violeta Bulc, evropska komisarka. Sledila bo okrogla miza z vabljenimi gosti: Saša Arsenovič, župan Maribora, Saša Mrak, izvršna direktorica Združenja Manager in Gorazd Bende, direktor Zavoda PPC Tezno in Jasno Dominko Baloh, direktorico DOBA Fakultete.

Inovativnost je danes ključni vzvod za generiranje konkurenčnosti tako na nivoju gospodarskih družb, lokalnih skupnosti kot vsakega posameznika. Prav s povezovanjem, sodelovanjem lahko pridobimo različne vpoglede o tem kako reševati probleme, tako pa tudi lažje in hitreje pridemo do inovativnih rešitev. Na dogodku bodo predstavljeni pogledi predstavnikov različnih deležnikov od gospodarstva, politike, združenj in visokega šolstva o pomenu in soodgovornosti pri ustvarjanju ugodnega okolja in pogojev za razcvet inovativnosti. Pri tem imajo pomembno  vlogo tako managerji, politika, izobraževalne ustanove, znanost, kultura in drzni posamezniki, ki si upajo pogledati preko meja poznanega.

Potek dogodka
11.00 Osrednje predavanje evropske komisarke, Violete Bulc.

V nadaljevanju okrogla miza z vabljenimi gosti:

  • Violeta Bulc, evropska komisarka
  • Saša Arsenovič, župan mestne občine Maribor
  • Saša Mrak,  izvršna direktorica Združenja Manager
  • Gorazd Bende, direktor Zavoda PPC Tezno

Okroglo mizo bo vodila Jasna Dominko Baloh, direktorica DOBA Fakultete, Večerova gospodarstvenica Štajerske 2018.

Po okrogli mizi bo sledila razprava, h kateri ste vabljeni vsi udeleženci.

Z organizacijo dogodka se DOBA Fakulteta kot odgovorna visokošolska ustanova pridružuje prizadevanjem za  krepitev zavedanja o nujnosti sodelovanja in povezovanja. Predstaviti želimo dobre prakse in poudariti  soodvisnost vseh, da bi živeli bolje.

Dogodek bo potekal v petek, 22. februarja, od 11.00 do 12.30 na DOBA Fakulteti, Prešernova ulica 1, Maribor. Prijava na dogodek je obvezna, rezervirajte si svoje mesto na https://www.fakulteta.doba.si/prijava-na-dogodek

DOBA Fakulteta

Partnerja dogodka

Izpostavljamo

Bodimo povezani

Prijava na e-novice

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!