Dogodki na temo: »Pomen pravočasne priprave na prenos lastništva podjetja«

slika_FAMILY_boxing-02-2

Na OOZ Maribor se organizira kar nekaj brezplačnih dogodkov na temo: »POMEN PRAVOČASNE PRIPRAVE NA PRENOS LASTNIŠTVA PODJETJA« preko SPIRIT SLOVENIJA, ki ga sofinancira MGRT.

  • Delavnice: »POMEN PRAVOČASNE PRIPRAVE NA PRENOS LASTNIŠTVA PODJETJA« (16.9.,18.9., 25.9., 29.9. in 14.10.2020)

SPIRIT Slovenija, javna agencija spodbuja, da bi podporne institucije s področja podjetništva v okviru kontinuiranih delavnic ustvarila podjetniško mrežo lastnikov in naslednikov podjetij z namenom medsebojne podpore pri re-pozicioniranju podjetij v poslovnem okolju.

OOZ Maribor želi oblikovati skupino 10 podjetnikov iz vse Slovenije, ki se srečujejo s podobnimi izzivi. Ciljne skupine udeležencev so lastniki in nasledniki.

Za udeležence bo zbornica organizirala pet kontinuiranih delavnic na temo »Pomen pravočasne priprave na prenos lastništva podjetja«.

Prva delavnica se bo izvedla na lokaciji zbornice, za vsako naslednjo pa boste izvedeli na predhodni delavnici. Za vas pripravljamo prijetno presenečenje.

Kotizacija: dogodka je za udeležence BREZPLAČEN. Število mest je omejeno.

Svojo udeležbo potrdite najkasneje do petka, 11. septembra 2020 TUKAJ.

Dodatne informacije: Marjana SAVIĆ: M: 041 666 642 , E: marjana.savic@ozs.si.

  • Izobraževanje pod nazivom “NAČRTOVANJE IZSTOPA IZ PODJETJA” (17.9.2020)

Izobraževanje v sklopu projekta o ozaveščanju podjetnikov o pomenu pravočasne priprave na prenos lastništva pod nazivom “NAČRTOVANJE IZSTOPA IZ PODJETJA” (vsebina se bo nanašala na naslednja vprašanja: Kdaj naj se pričnem ukvarjati z vprašanjem nasledstva oz. izstop iz podjetja? Načrtovanje kontinuitete v podjetju, Koliko je vredno moje podjetje? Kateri način nasledstva izbrati?…)

Izobraževanje bo vodila: Mateja Ahej, Targo finance, d.o.o.

Svojo udeležbo potrdite najkasneje do ponedeljka, 14. septembra 2020 TUKAJ.

Za dodatne informacije so vam na voljo na OOZ Maribor, T: 02 330 35 00, E: info@ooz-maribor.si .

Mojca Tominšek