Dvostranska poslovna srečanja MatchingDay, Gorica, Italija, 11.5.2019

Confartigianato Videm, v sodelovanju s Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem ter partnerskih organizacij GZS-Gospodarske zbornice Slovenije in OZS-Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije ter podpore agencije SPIRIT, prireja v Kongresnem centru v ul. Alviano 18 v Gorici v soboto 11. maja 2019 dvostranska poslovna srečanja MatchingDay.

Dogodek predstavlja priložnost srečanja podjetnikov in strokovnjakov z Italije in Slovenije s ciljem vzpostavljanja novih poslovnih zvez in plodnega sodelovanja.

Lani smo praznovali 10. izvedbo pobude Matching Day. V letu 2019 vam želimo ponuditi še učinkovitejši in še bolj poseben dogodek. 

· Poseben, ker bo ob sodelovanju Confartigianato-Imprese Udine in Slovenskega deželnega gospodarskega združenja ter partnerskih organizacij GZS-Gospodarske zbornice Slovenije in OZS-Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije in podpore agencije SPIRIT vključeval italijanska in slovenska podjetja.

· Poseben, ker se bo odvijal na novi lokaciji v Gorici.

· Poseben, ker bo namenjen samo 100 podjetjem, ki bodo izbrana med vpisanimi, da vam jamčimo najbolj zanimiva in koristna srečanja za izvedbo projektov, ki jih načrtujete za vaše podjetje.

· Poseben, ker so si partnerji dogodka zamislili ekskluzivne storitve, ki bodo udeležencem na voljo v realnem času. Prava brezplačna svetovanja o dostopu do kreditov, zavarovanju, internacionalizaciji.

POSEBEN ZA INOVATIVNA PODJETJA

Izbrali bomo do 5 podjetij med tistimi, ki se bodo prijavila na Matching Day in bodo predlagala inovativen projekt oz. nov proizvod ali storitev.
Vsakemu od teh podjetij bomo namenili 5 minut ob začetku dogodka, da predstavijo svojo idejo vsem ostalim udeležencem.
Želite izkoristiti to edinstveno priložnost in si zagotoviti posebno vidljivost? Prijavite se preko elektronske pošte na naslovcategorie@uaf.it.

Tematike letošnje prireditve so:

· Gradbeništvo (gradnja objektov, stavbno pohištvo, dobava materialov)

· Inštalacije (elektro, toplotne in tehnološke inštalacije, domotika in pametne hiše)

· Pohištvo (notranja oprema, dizajn)

· Elektronika (tehnološke naprave)

· Razvoj programskih storitev in IKT (programiranje, razvoj naprednih spletnih strani, e-trgovina, idr.)

Dodatne informacije in prijave na: https://www.matchingday.it/si/prossimi-eventi/matchingday-udine-2019, oz. v uradih Slovenskega deželnega gospodarskega združenja.

Za podjetja iz Slovenije kotizacija ni predvidena.

VIR: www.gzs.si