Novosti in obvestila

Datum

13. Jul 2011

Kategorije

Deli z drugimi

Gospodarska delegacija v Irak, Erbil

Področja, na katerih se kažejo posebne priložnosti za slovenska podjetja na iraškem trgu so med drugim telekomunikacije, gradbeništvo, energetika in električna infrastruktura, prehrambena industrija in kmetijstvo, izobraževanje, gozdarstvo in deminiranje.

Udeleženci gospodarske delegacije bodo v kurdski del Iraka oziroma v Erbil potovali z redno letalsko linijo preko Dunaja. Predvideni odhod je 13. julija, prihod v Ljubljano 15. julija. Informativna cena letalske karte je 1.107,00 EUR na udeleženca. O nadaljnjih organizacijskih in vsebinskih podrobnostih obiska boste sproti obveščeni.

Prosimo vas, da v primeru interesa za udeležbo v gospodarski delegaciji čim prej natančno izpolnite »company profile« ter ga posreduejte na e-naslov ante.milevoj@gzs.si. Zaradi kratkega roka prosimo, da svojo prijavo oddate čim prej, zadnji rok za prijavo je četrtek, 30. junij 2011. S tem nam boste omogočili, da učinkovito pripravimo dogodke in identificiramo vaše ustrezne partnerje na iraškem trgu.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na: 

– Ante Milevoj (GZS) (tel. 01/58 98 151) ali

– Gašper Dovžan (tel. 01/478 2345) in Andrej Košenin, (tel. 01/478 6716) (Direktorat za gospodarsko diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve)
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic