Novosti in obvestila

Datum

12. Jul 2011

Kategorije

Deli z drugimi

Izjemen uspeh skupne kandidature štajerskih podjetij in izidi volitev Vzajemna

  • 52 % od kandidatov, ki smo jih predlagali, se je uspelo uvrstiti v skupščino Vzajemne neposredno med zastopnike ali med nadomestne zastopnike članov Vzajemne v skupščini Vzajemne; kandidate smo imeli v vseh štirih starostnih skupinah;
  • 18 naših kandidatov od skupaj 45 kandidatov se  je neposredno uvrstilo med zastopnike članov Vzajemne v skupščini Vzajemne;
  • 38 naših kandidatov od skupaj 90 kandidatov se je uvrstilo med nadomestne člane članov Vzajemne v skupščini Vzajemne.
 
Dokazali smo, da lahko podjetja delujemo enotno in da lahko skupaj dosežemo odličen rezultat, ki nam bo omogočal tudi dobro in usklajeno delo v prihodnje. Seveda se naše delo sedaj šele začenja, ampak prepričani smo, da bo bomo tudi v prihodnje zmogli delovati usklajeno in v interesu štajerskega gospodarstva.
 
Za vašo aktivno participacijo se vam iskreno zahvaljujemo in upamo, da bomo tudi v prihodnje skupaj ustvarjali pozitivne zgodbe.
 
V upanju na uspešno sodelovanje vas lepo pozdravljamo,
 
 
 
 
mag. Aleksandra Podgornik,
direktorica ŠGZ

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic