Novosti in obvestila

Datum

16. Sep 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Iščemo Naj zaposlovalca Podravja 2020

Štajerska gospodarska zbornica v sodelovanju z uredništvom časnika Večer in Prvo bonitetno agencijo – ebonitete.si tudi letos v okviru izbora Podravsko podjetje leta išče naj zaposlovalca Podravja.

Po štirih kazalnikih bo komisija, ki jo sestavljajo Damir Battisti iz Adecco H.R., mag. Aleksandra Podgornik, direktorica Štajerske gospodarske zbornice, Janez Horvat, ZRSZ, Območna enota Ptuj, Mirjana Mladič, Mikro+Polo, in Vesna Reich, Nova KBM, ocenjevala prijavljena podjetja in izbrala Naj zaposlovalca Podravja za leto 2020.

Med kriteriji za ocenjevanje so povprečno število zaposlenih v letih 2019 in 2020 (ki mora biti najmanj 50), povprečna bruto mesečna plača zaposlenih v istem obdobju in tudi dinamika sprememb obeh kazalnikov.

Podjetja je v izbor naj zaposlovalca mogoče prijaviti na spletnem naslovu www.vecer.com/podjetje-leta/.

Zmagovalec bo nasledil lanskoletnega zmagovalca, podjetje Mikro+Polo, za katerega smo lani ob zmagi zapisali, da je kot delodajalec dokaz inovativnega in poglobljenega načina dela z zaposlenimi. Posledica tega je velika pripadnost zaposlenih podjetju in tako so še bolj motivirani na različnih delovnih mestih. Ocenjena klima v podjetju je daleč nad povprečjem, komisija za izbor naj zaposlovalca pa je izpostavila tudi kolektivno in individualno usposabljanje zaposlenih, interni časopis, aktivnosti pri promociji zdravja na delovnem mestu ter vključevanje zaposlenih v projekte za razvoj zaposlenih in v procese strateškega odločanja.

Najboljša podjetja Podravja preteklih let si oglejte tukaj.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 20. septembra, do konca dneva, zmagovalca pa bomo razglasili na prireditvi Podravsko podjetje leta 2020, ki bo 21. oktobra.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic