Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Izhodna gospodarska delegacija v Jordanijo

V okviru obiska poslovne delegacije v Ammanu bodo organizirana poslovna konferenca in individualna B2B srečanja med slovenskimi in jordanskimi podjetji, v skladu s predhodno izraženim interesom, ter predvidoma tudi vzporedna predstavitev podjetij, izdelkov, tehnologij ali projektov na posebni razstavi, s čimer bodo omogočena dodatna srečanja z jordanskimi podjetji, ki se zanimajo za poslovanje s podjetji iz EU. Poslovni dogodek je namenjen podjetjem iz vseh gospodarskih panog.


JAPTI želi s to delegacijo spodbuditi slovenska podjetja k novim oblikam medsebojnega sodelovanja s podjetji iz Jordanije. Cilj delegacije je med drugim tudi nadaljevanje vseh aktivnosti, ki so jih določena slovenska podjetja vzpostavila ob obisku jordanske gospodarske delegacije v Sloveniji (dne 7. in 8. septembra 2011).


Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo podjetja sama.


O točnemu datumu izhodne delegacije ter nadaljnjih organizacijskih in vsebinskih podrobnostih obiska boste sproti obveščeni.


Vabimo vas, da se udeležite poslovne delegacije v Jordanijo. Prosimo, da svoj interes za udeležbo v gospodarski delegaciji potrdite z izpolnjeno
prijavnico in poslovnim profilom podjetja (»Company Profile« v angleškem jeziku)** ter ga posredujete čim prej (s čimer lahko z organizacijskimi partnerji učinkovito pripravimo dogodek in identificiramo vaše poslovne partnerje) ali najkasneje do 25. novembra 2011 na elektronski naslov tanja.drobnic@japti.si.    

 
** Podjetjem, ki ste se udeležila slovensko-jordanske poslovne konference v Ljubljani, dne 7. septembra 2011, ni potrebno ponovno izpolniti in oddati Company Profile-a, v kolikor je profil povsem identičen tistemu, ki ste ga oddali ob prijavi na slovensko-jordansko poslovno konferenco.


Za dodatne informacije v zvezi z izhodno gospodarsko delegacijo v Jordanijo se lahko obrnete na Tanjo Drobnič, JAPTI, tel. 01 5891 894.

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic