Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Seminar kako poslovati z Omanom

Seminar Kako poslovati z Omanom bo potekal dne 24. novembra 2011, od 13.00 ure dalje, na Generalnem Sekretariatu Vlade RS (Gregorčičeva 27). Seminar je namenjen vsem slovenskim podjetjem ter zlasti za potrebe priprav podjetij, zainteresiranih za udeležbo na izhodni gospodarski delegaciji v Oman (Muscat), v času od 1. do 2. decembra 2011. Seminarja se bo predvidoma udeležil tudi veleposlanik Omana na Dunaju, akreditiran za Slovenijo.

Vabimo vas, da se udeležite obeh dogodkov – seminarja Kako poslovati v Omanu in izhodne poslovne delegacije v Oman! Kotizacije ni.

Prosimo, da svoj interes za udeležbo na obeh dogodkih potrdite z izpolnjeno prijavnico in poslovnim profilom podjetja (»Company Profile« v angleškem jeziku) ter ga posredujete najkasneje do 15. novembra 2011 na elektronski naslov tanja.drobnic@japti.si.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na go. Tanjo Drobnič, JAPTI, tel. 01 5891 894.                    

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic