Novosti in obvestila

Datum

22. Mar 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Javni razpis »Spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti« – aktualno 2021

Temelj trajnostne poslovne uspešnosti je uresničevanje zgolj tistih poslovnih odločitev, s katerimi podjetje znižuje negativne in povečuje pozitivne vplive na okolje, ljudi ter skupnost, v kateri deluje. Trajnostna poslovna strateška transformacija je edina prava pot naprej,  ki bo zgradila močne temelje za trajno vrednost poslovnega uspeha. Podjetja po svetu na podlagi trajnostne strateške poslovne transformacije dosegajo višjo dodano vrednost ter konkurenčno prednost pri pozicioniranju končnih produktov in storitev na trgu, obenem pa se lažje vključujejo v globalne verige vrednosti.

21. junija 2019 je SPIRIT Slovenija objavil javni razpis z naslovom »Spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti«, s katerim pozivamo mala in srednje velika podjetja k vključevanju v proces trajnostne strateške transformacije poslovanja.

Rokov za prijavo v razpisu je navedenih več, zadnji 5. rok je 23.04.2021.

Pomembno! Zaradi porabe razpoložljivih sredstev za sofinanciranje pojavnem razpisu za spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti za prijavitelje iz Zahodne kohezijske regije, je prijava na peti razpisni rok, 23.4.2021 možna le za prijavitelje iz Vzhodne kohezijske regije.

Pogoji za prijavo: Na javnem razpisu lahko sodelujejo mala in srednje velika podjetja (d.o.o., s.p. ali z.o.o.) z najmanj 20 in največ 249 zaposlenimi, ki so pripravljena na celovit in intenziven proces, v katerem skupaj s strokovnjaki pripravijo nove trajnostne poslovne/korporacijske strategije, trajnostne poslovne modele in izvedbene projekte.

Predmet javnega razpisa zajema:

Sklop A: 100% financiranje stroškov udeležbe podjetij v Akademiji TPSMP.
Sklop B: do 50% financiranja nastalih upravičenih stroškov pri izvedbi projektov do višine 100.000 EUR

Več o poteku projekta in javnem razpisu najdete na povezavi objave razpisa:

https://www.spiritslovenia.si/razpisi/2019-06-21-Javni-razpis-Spodbujanje-trajnostne-poslovne-strateske-transformacije-in-razvoj-novih-poslovnih-modelov-v-slovenskih-podjetjih-za-lazje-vkl

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic