Novosti in obvestila

Datum

15. Feb 2022

Kategorije

Deli z drugimi

Javni razpis za digitalno transformacijo podjetij

Na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo bodo v kratkem objavili težko pričakovani Javni razpis za digitalno transformacijo podjetij.

Upravičeni prijavitelji na javni razpis bodo velika podjetja, ki se bodo morala povezati z inovativnimi start-up ali scale-up podjetji in skupaj izvesti stopenjsko ali celovito transformacijo. Sofinancirali bodo: stroške dela, strošek zunanjih izvajalcev za razvoj in implementacijo, stroške nakupa opreme (senzorika, prilagoditve obstoječe opreme, nakupi nove strojne in programske opreme in strojev za avtomatizacijo, robotizacijo, pripravo infrastrukture za implementacijo interneta stvari, ipd.) ter  pavšalne stroške.

Šlo bo za projekte večjega obsega, saj se predvideva subvencije od 1 do 2,5 milijona evrov. Podrobnosti razpisa in pogoji v tej fazi še niso znane.

Informativni dan s številnimi delavnicami

Zaradi zagotavljanja kakovostne podpore našim članom, bodo na Gospodarski zbornici Slovenije po objavi javnega razpisa organizirali informativni dan s številnimi delavnicami. Ker bi radi zasnovali dogodek, ki bo ustrezen potrebam vašega podjetja, vas prosimo, da odgovorite na dve hitri vprašanji na tej povezavi.

O podrobnostih dogodka vas bomo obvestili.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic