Konferenca GoDigital 2019, Podatki in umetna inteligenca, Brdo pri Kranju, 19.11.2019

Konferenca GoDigital 2019, Podatki in umetna inteligenca, Brdo pri Kranju, 19.11.2019

Vabilo

Vabimo vas, da si rezervirate čas za osrednjo poslovno konferenco s področja velikih podatkov in umetne inteligence GoDigital!, ki bo potekala 19. novembra v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Uporaba umetne inteligence je danes ključnega pomena za optimizacijo poslovnih procesov, povečanje dodane vrednosti izdelkov in storitev, že v bližnji prihodnosti pa bo odločilni dejavnik rasti dodane vrednosti, produktivnosti in motor rasti konkurenčnosti gospodarstva. Imamo odlična izhodišča, saj so dosedanje delo in izkušnje zbrane v slovenski raziskovalno akademski sferi v svetovnem vrhu, za resen preboj pa nam manjka prenos in uporaba teh znanj in tehnologij v prakso.
Na konferenci, kjer pričakujemo več kot 200 udeležencev, bomo povezali poglede vodilnih svetovnih analitskih hiš o svetovnih trendih z aktualnimi vsebinami domačih in tujih predavateljev ter konkretnimi primeri in pokazali, da smo v Sloveniji na tem področju lahko med vodilnimi in da lahko s tem pomembno prispevamo k dvigovanju dodane vrednosti in rasti konkurenčnosti slovenskega gospodarstva.

Danes v rokah držijo škarje in platno tisti, ki obvladujejo velike podatke in že izkoriščajo tehnologije umetne inteligence.

Prijave so že odprte! Kotizacija: 150 EUR + ddv
Za člane Združenja za informatiko in telekomunikacije in IKT-Horizontalne mreže (SRIP) je konferenca brezplačna!

Več o programu sledi v kratkem!

Za vsa vprašanja o konferenci smo na voljo: zit@gzs.si ali ikthm@gzs.si

Prijava

Se vidimo na konferenci GoDigital 2019!

Podatki in umetna inteligenca – Motor za rast konkurenčnosti gospodarstva

torek, 19. november, od 8.30 do 16. ure, Brdo pri Kranju

Organizator konference je Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT horizontalna mreža v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo.

 

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje

Prijava na e-novice