Novosti in obvestila

Datum

21. Sep 2018

Kategorije

Deli z drugimi

KROŽNO GOSPODARSTVO ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ MEST IN REGIJ – strokovno konferenca 27.9.2018

Vabilo na strokovno konferenco ‘KROŽNO GOSPODARSTVO ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ MEST IN REGIJ’,

27. septembra 2018 med 9:30 in 14:30 uro

v Vetrinjskem dvoru v Mariboru

Inštitut Wcycle Maribor– Inštitut za krožno gospodarstvo, član SRIP – Krožno gospodarstvo in Mestna občina Maribor vljudno vabita na strokovno konferenco ‘KROŽNO GOSPODARSTVO ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ MEST IN REGIJ’, ki poteka 27. septembra 2018 med 9:30 in 14:30 uro v Vetrinjskem dvoru v Mariboru.

V sklopu Evropskega tedna regij in mest, ki bo v Bruslju potekal med 8. in 12. oktobrom, se bo Maribor že tretjič zapored predstavil s svojimi inovativnimi in evropsko sofinanciranimi projekti, ki vodijo mesto na pot krožnega gospodarstva. Maribor je prva in trenutno tudi edina slovenska občina, ki je uradno sprejela strategijo prehoda v krožno gospodarstvo, cilj pa je, da mesto v srednjeročni prihodnosti dejansko zaživi krožno. Maribor je primer dobre prakse, kako zastaviti prehod v krožno gospodarstvo na ravni mesta in za izvedbo prejeti tudi nepovratna evropska sredstva. Na strokovni konferenci bodo sodelovali slovenski strokovnjaki različnih področij, ki bodo predstavili različne vidike nujnosti prehoda v krožno gospodarstvo na državni ravni, predstavljeni pa bodo tudi vidnejši slovenski projekti, ki krožno gospodarstvo tudi v Sloveniji že postavljajo v prakso.

Podorbonist najdete tudi pod v letaku konference.

Več o programu  in prijave :

https://wcycle.com/27-9-2018-strokovna-konferenca-prijavite-se-zdaj/

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic