Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Mednarodno poslovno srečanje v Banja Luki

 

Poslovno srečanje bo potekalo v obliki individualnih poslovnih razgovorov med podjetji ene in druge regije. Doslej so se poslovna srečanja z vnaprej pripravljenimi individualnimi razgovori izkazala kot odlična poslovna priložnost za navezovanje poslovnih stikov in za izmenjavo izkušenj ter poslovnih informacij.
 
Regija Banja Luka se ponaša z dolgoletno industrijsko tradicijo (lesna industrija, kovinsko-predelovalna ind. elektroindustrija, gradbeništvo), razvija pa tudi tercialne dejavnosti, predvsem trgovino, transport in logistiko ter obrtne dejavnosti. Naravno bogastvo omogoča regiji intenzivni gospodarski razvoj, ki temelji predvsem na kmetijstvu in infrastrukturnem potencialu (cestno in železniško omrežje, elektrifikacija, IT-tehnologije).
Vabimo vas, da se skupaj z nami udeležite poslovnega srečanja in vaš interes in prijavo potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem (v prilogi), najkasneje do 2.10.2009 na el. naslov: marta.kanic@stajerskagz.si ali po faxu na štev.: 02 220 87 11.
 
V primeru zadostnega števila prijav bomo organizirali skupinski prevoz.
 
V pričakovanju vašega odgovora vas prijazno pozdravljamo.
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic