Novosti in obvestila

Datum

07. Apr 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Na voljo dobrih 103 milijone EUR garancij za najemanje bančnih kreditov pod ugodnimi pogoji

Slovenski podjetniški sklad je 02.04.2021, v Uradnem listu RS št. 51/2021 ter na svoji spletni strani objavil razpis z oznako P1 plus 2021 – Garancije sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere. Skupno razpisanih 103,07 mio EUR garancij s subvencijo obrestne mere bo okrepilo okoli 650 projektov.

Garancije so tudi letos namenjene zagotavljanju rasti in razvoju MSP-jev preko novih naložb, posodabljanju tehnološke opreme in zagotavljanju obratnega kapitala, v povezavi z razvojnimi investicijami (plače, materialni stroški, stroški storitev, zalog). Namenjen je tudi investicijam na področju čiste energije ter ostalim investicijam v podjetništvu in obrtništvu.

Vse podrobnejše informacije o razpisu najdete v razpisni dokumentaciji: https://podjetniskisklad.si/sl/razpisi?view=tender&id=115

Prav tako je Slovenski podjetniški sklad 02.04.2021, v Uradnem listu RS št. 51/2021 objavil zaprtje P7-3 2021 COVID Mikrokrediti zaradi velikega števila vlog, ki jih je prejel že v prvem roku za oddajo vlog. Na preostala dva prijavna roka prijava ne bo mogoča.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic