Novosti in obvestila

Datum

19. Apr 2024

Kategorije

Deli z drugimi

Obisk podjetja za otroke v času poletnih počitnic – ZPM

Na podjetja iz Maribora se obračamo s predlogom sodelovanja v poletnem počitniškem programu za otroke (mesec julij in avgust), ki ga vsako leto organizira Zveza prijateljev mladine Maribor, ki med drugim vključuje tudi podjetniške vsebine, na primer ogled in predstavitev podjetja otrokom. Cilj predstavitve je, da otrokom ponudimo čim bolj pestro, atraktivno, izobraževalno in nenazadnje zabavno preživljanje prostega časa. Vsako leto je počitniški program deležen velikega obiska. V kolikor bi želeli svoje podjetje ponuditi na ogled otrokom, pride ponavadi okoli 20 otrok, starih med 6 in 14 let.

V kolikor menite, da bi bilo vaše podjetje zanimivo za obisk otrok in bi želeli sodelovati v poletnem programu, bomo veseli vašega klica na tel. 041 532 119 ali elektronske pošte na mateja@zpm-mb.si. Na teh kontaktih lahko dobite dobiti tudi več informacij o možnostih sodelovanja.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic