Novosti in obvestila

Datum

14. Sep 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Oddajte svoj glas za najboljšo inovacijo po izboru javnosti!

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) bo 27. septembra 2017 na Brdu pri Kranju v sodelovanju z MGRT in SPIRIT Slovenija podelila priznanja za najboljše inovacije. Letos se za najvišja priznanja na nacionalni ravni poteguje 38 najboljših regionalnih inovacij.

Tudi tokrat bo podeljeno priznanje za najboljšo inovacijo po izboru javnosti. Glasovanje bo potekalo preko portala (www.gzs.si) oziroma FB strani GZS (http://www.facebook.com/GZSsi) od 12. septembra 2017 dalje.

 

Na regionalnem tekmovanju, ki ga je pripravila Štajerska gospodarska zbornica, so se v nacionalno tekmovanje za najboljše inovacije uvrstila podjetja:

  • Ledinek Engineering, d. o. o. za inovacijo Sistem za aktivno plavajoče skobljanje s kontinuirano simetrično porazdelitvijo odvzemov na osnovi zvezne zaznave stranskih krivulj obdelovanca,
  • Doorson, d. o. o. za inovacijo Interierna avtomatska drsna vrata,
  • Stork, d. o. o. za inovacijo Postopek za industrijsko izdelavo ene ali več komponent sladoleda z dodatki sadja oziroma sadne kaše in sadnih sladkorjev,
  • Impol 2000, d. d. za inovacijo Visokotrdna aluminijeva zlitina AL-Mg-Si in njen postopek izdelave.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic