Predstavitev novih študijskih programov podiplomskega študija  Alma Mater Europaea ECM, MB, 27.09.2017

ALMA-MATER


VABILO

Na predstavitev novih študijskih programov podiplomskega študija  Alma Mater Europaea ECM,
ki bo 27.9.2017 ob 12.00 uri, v prostorih Štajerske gospodarske zbornice,

 

Alma Mater Europaea – ECM (AMEU ECM) je samostojna visokošolska izobraževalna ustanova, akreditirana po predpisih in merilih institucij Republike Slovenije, specializirana na ponudbo karierno orientiranega izobraževanja v deficitarnih poklicih. Naši študijski programi so relevantni, moderni, interdisciplinarni in interaktivni.

Od leta 2012 je AMEU ECM pod patronatom Evropske akademije znanosti in umetnosti ter stremi k podpiranju nove mednarodne vodstvene elite na področjih izobraževanja, kulture, ekonomije, arhivistike prava, zdravstva, prehrane in okolja.

Tokrat vam želimo predstaviti tri nove podiplomske studijske programe AMEU ECM, in sicer :

-“Master of Inovative Tourism Management”, ki poteka kot “joint degree” skupaj z renomirano fakulteto za turizem iz  Pariza, Institut Européen de Management International (IEMI). Prva generacija bo že v šolskem letu 2017/18 vpisala v Parizu, drugi letnik pa se bo izvajal v Mariboru. Studijski program je v postopku nacionalne in mednarodne akreditacije.

-“Modul Inovativni menedžment v turizmu”: V študijskem letu 2017/18 pričnemo na AMEU ECM z izvajanjem strokovnega izobraževanja s področja inovativnega menedžmenta v turizmu. Zaključene obveznosti bodo študentje lahko uveljavljali ob vpisu na magistrski študijski program inovativnega menedžmenta v turizmu.

-“MBA” kot eden redkih tovrstnih studijskih programov v tem delu Evrope. Tekom študijskega programa bodo slušatelji spoznavali mednarodno študijsko in poslovno okolje (Bruselj, Toronto).

Še enkrat prisrčno vabljeni in Naj bo znanje naš kažipot pri doseganju naših poslovnih uspehov!

 

Predsednik Alma Mater Europaea – ECM,
prof. dr. Ludvik Toplak

Direktorica ŠGZ,
mag. Aleksandra Podgornik

 

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje