Novosti in obvestila

Datum

19. Sep 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Predstavitev novih študijskih programov podiplomskega študija  Alma Mater Europaea ECM, MB, 27.09.2017


VABILO

Na predstavitev novih študijskih programov podiplomskega študija  Alma Mater Europaea ECM,
ki bo 27.9.2017 ob 12.00 uri, v prostorih Štajerske gospodarske zbornice,

 

Alma Mater Europaea – ECM (AMEU ECM) je samostojna visokošolska izobraževalna ustanova, akreditirana po predpisih in merilih institucij Republike Slovenije, specializirana na ponudbo karierno orientiranega izobraževanja v deficitarnih poklicih. Naši študijski programi so relevantni, moderni, interdisciplinarni in interaktivni.

Od leta 2012 je AMEU ECM pod patronatom Evropske akademije znanosti in umetnosti ter stremi k podpiranju nove mednarodne vodstvene elite na področjih izobraževanja, kulture, ekonomije, arhivistike prava, zdravstva, prehrane in okolja.

Tokrat vam želimo predstaviti tri nove podiplomske studijske programe AMEU ECM, in sicer :

-“Master of Inovative Tourism Management”, ki poteka kot “joint degree” skupaj z renomirano fakulteto za turizem iz  Pariza, Institut Européen de Management International (IEMI). Prva generacija bo že v šolskem letu 2017/18 vpisala v Parizu, drugi letnik pa se bo izvajal v Mariboru. Studijski program je v postopku nacionalne in mednarodne akreditacije.

-“Modul Inovativni menedžment v turizmu”: V študijskem letu 2017/18 pričnemo na AMEU ECM z izvajanjem strokovnega izobraževanja s področja inovativnega menedžmenta v turizmu. Zaključene obveznosti bodo študentje lahko uveljavljali ob vpisu na magistrski študijski program inovativnega menedžmenta v turizmu.

-“MBA” kot eden redkih tovrstnih studijskih programov v tem delu Evrope. Tekom študijskega programa bodo slušatelji spoznavali mednarodno študijsko in poslovno okolje (Bruselj, Toronto).

Še enkrat prisrčno vabljeni in Naj bo znanje naš kažipot pri doseganju naših poslovnih uspehov!

[av_button label=’Prijava’ link=’manually,mailto: info@almamater.si’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-23jdnx’]

 

Predsednik Alma Mater Europaea – ECM,
prof. dr. Ludvik Toplak

Direktorica ŠGZ,
mag. Aleksandra Podgornik

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic