Novosti in obvestila

Datum

15. Feb 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Ogled prvega srečanje štajerskega gospodarstva v letu 2021

Leto 2020 je bilo drugačno. Zahtevno in nenehno spreminjajoče se. Kakšno bo leto 2021, je vprašanje za milijon evrov. Pa vendar – poslovna partnerstva in prijateljstva ostajajo! Trdna so in bodo toliko, kolikor se za njih trudimo in kolikor za njih storimo. Vsak od nas in vsi skupaj.

O tem, kakšen je pogled na aktualno poslovno okolje in kakšne so napovedi za letošnje in prihodnja leta, je 11.2.2021 spregovoril dr. Davorin Kračun, ekonomist, univerzitetni profesor, politik, diplomat in aktualni predsednik Fiskalnega sveta Slovenije.

Srečanje je moderiral Tadej Toš, katerega pogledi na aktualno situacijo so mogoče nekoliko drugačni, a zagotovo zanimivi in sproščujoči. 

Uvodna nagovora predsednika Štajerske gospodarske zbornice dr. Romana Glaserja in direktorice mag. Aleksandre Podgornik.

 

Ogled tudi na… https://www.youtube.com/watch?v=zAwQwurVon0

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic