Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Okrogla miza: Predstavitev projektov in storitev gospodarske diplomacije

Minister Žbogar bo na okrogli mizi predstavil aktualne projekte gospodarske diplomacije: poslovne pisarne v tujini, projektni gospodarski sklad, vizumsko poslovanje v podporo slovenskim podjetjem, prilagajanje mreže diplomatsko konzularnih predstavništev interesom gospodarstva, načrtovane gospodarske delegacije kot spremstvo predsednika države dr. Danila Türka in predsednika vlade Boruta Pahorja ob obiskih v tujini, načrtovana zasedanja meddržavnih gospodarskih komisij in drugo.
Prav tako bo predstavil tudi druge konkretne oblike pomoči, ki jih ministrstvo, v sodelovanju z diplomatsko konzularnimi predstavništvi, ponuja slovenskim podjetjem, ki že delujejo ali načrtujejo poslovanje na tujih trgih.
Drugi del okrogle mize bo namenjen dialogu podjetnikov z ministrom (vprašanja, pobude, komentarji).
 

Udeležba na okrogli mizi je brezplačna.

Prosimo vas, da svojo udeležbo zaradi omejenega števila sedežev v dvorani najavite po elektronski pošti na naslov polona.marovt@ce-sejem.si  ali po telefaksu na številko 03 54 19 164 najkasneje do četrtka, 8. septembra 2011.

VABILO (Word)

Vljudno vabljeni!

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic