Podaljšan rok za sodelovanje: Nacionalna strateška e-platforma za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu

»Predstavitev aktivnosti v projektu POLET«

V okviru projekta »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)« bo vzpostavljena NACIONALNA STRATEŠKA E-PLATFORMA ZA AKTIVNO IN ZDRAVO STARANJE NA DELOVNEM MESTU.

Omenjena platforma bo novost na področju aktivnega in zdravega staranja v Sloveniji in bo zagotavljala prostor za povezovanje in srečevanje različnih akterjev na področju aktivnega in zdravega staranja ter bo predstavljala stičišče aktualnih informacij, vsebin, strokovno-informativnih gradiv, podpornih orodij in dobrih praks s tega področja.

Na strateški platformi bi v ta namen želeli predstaviti čim več dobrih praks s strani podjetij, ki bodo v navdih ostalim podjetjem, ki se tovrstnih praks šele začenjajo lotevati.

Če želite, da se vaše podjetje z dobro prakso vključi v vsebino omenjene nacionalne platforme, vas prosimo, da izpolnite elektronski obrazec… 

Skupaj z oddanim obrazcem prosimo, da priložite tudi fotografijo, ki se lahko objavi v okviru predstavljene dobre prakse. Fotografija lahko predstavlja rezultat vaše dobre prakse ali kako drugače predstavlja vaše podjetje.

Elektronski obrazec TUKAJ…

Za vsa morebitna vprašanja se obrnite na naslov: podpora@projekt-polet.si.

Vse zbrane dobre prakse bodo objavljene na omenjeni platformi, ki bo ugledala luč sveta predvidoma v začetku leta 2022.

Za vsa morebitna vprašanja se obrnite na naslov: podpora@projekt-polet.si

POLET logotip Barvni     ZDS logo RS     ZDS logo EU skladi

Projekt POLET sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Štajerska Gospodarska Zbornica