Novosti in obvestila

Datum

11. Jan 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Ponudba izvajanja hitrih testov na Covid-19

Skladno s 106. členom PKP7 dobijo podjetja pomoč za izvedbo antigenskih hitrih testov na virus SARS-CoV-2 v višini 40,00 eurov na vsakega zaposlenega. Teste opravljajo pooblaščene ekipe z dovoljenjem Ministrstva za zdravje Republike Slovenije.

Pohitite, saj se rok  izteče 31.1.2021, CIIM PLUS pa vam pomaga pri prijavi!

Izvajalec CIIM PLUS, center za interno in interventno medicino, d.o.o., je zasebni medicinski center z sedežem v Mariboru, ter poslovnimi enotami v Ljubljani, Mariboru in Izoli, s pridobljenim dovoljenjem ministrstva za zdravje za izvajanje antigenskih hitrih testov na virus SARS-CoV-2 – HAGT neposredno pri pacientih in kot mobilna enota.

Storitev zajema:

  • Testiranja se izvajajo na terenu pri naročniku skladno s predhodnim dogovorom o obsegu in protokolu poteka testiranja.
  • Vsi izvidi se skladno z zakonodajo sproti vnašajo v CRPP tako da osebe po testiranju preko sms sporočila dobijo rezultat testa.
  • Cena testiranja je subvencionirana skladno s 106. členom PKP7, ki omogoča pomoč za izvedbo antigenskih hitrih testov na virus SARS-CoV-2 v višini 40,00 eurov na vsakega zaposlenega.
  • ceni testiranja so vključeni vsi stroški izvedbe – naročnik samo zagotovi prostor.
  • Za višino pomoči vsakemu zaposlenemu izvedejo dva (2) testa v dveh različnih terminih oziroma po dogovoru in odvisno od števila testiranih, dinamike testiranja (en ali več dni) ter frekvence ponavljanja (enkratno ali večkratno).

Na podlagi pooblastila ministrstva za zdravje določenega z sklepom št. 181-173/2020/71, z dne 16.11.2020 za opravljanje mikrobioloških preiskav na virus SARS-CoV-2 neposredno pri pacientih in sklepom o izbiri izvajalca zdravstvene dejavnosti za sodelovanje mobilnih timov pri izvedbi množičnega in/ali presejalnega testiranja zaposlenih na prisotnost virusa SARS-COV-2, je CIIM PLUS d.o.o. vpisan na sezname izvajalcev testiranj neposredno pri pacientih in mobilnih timov.

POMEBNO! Zgoraj navedeno dovoljenje je pogoj za izplačilo pomoči za izvedbo antigenskih hitrih testov na virus SARS-CoV-2 v višini 40,00 eurov na vsakega zaposlenega.

Uporabljeni testi:

Proizvajalec testov – Joinstar, SARS-CoV-2 IgM/IgG Antibody Test (Colloidal Gold). Testi ustrezajo WHO smernicam in priporočilom strokovne komisije Ministrstva za zdravje Republike Slovenije.

Potek testiranja in potrebna oprema

Meritve potekajo na lokacijah naročnika. Za izvedbo testiranja in analize testov potrebuje izvajalec ustrezno velik prostor za udobno namestitev treh ljudi, ki omogoča zasebnost in mir. Prav tako mora omogočati ustrezno čakalnico oz. hodnik za varnostno razdaljo po protokolu za izvajanje testiranja.

Zaposleni se ob dogovorjeni uri javi na merilnem mestu podjetja. S seboj mora imeti osebni dokument ali zdravstveno izkaznico in mobilno številko telefona. Na podlagi izvedenega testa se vsi izvidi  skladno z zakonodajo sproti vnašajo v CRPP tako da osebe po testiranju preko sms sporočila dobijo rezultat testa.

  Izvleček iz ponudbe:

  dejavnost/kratek opis Cena brez ddv  
1. Priprava  projekta v sodelovanju z naročnikom: 

– zbiranje prijav;

– priprava elektronskih ali papirnatih list zaposlenih;

– svetovanje pri  organizaciji prijav na testiranje;

– svetovanje pri pripravi  projekta;

– pomoč pri vlogi in  vračilu denarja iz PKP7

V ceni
2.  

Izvedba dveh (2) antigenskih hitrih testov na virus SARS-CoV-2 na zaposlenega v dveh različnih terminih

Število meritev na dan na eni  lokaciji:

od min. 30 do max. 150 oseb/ dan

 

Čas izvedbe: po dogovoru in potrebah naročnika

 

 

40,00eur/osebo

 

 

 

3.

Cena  dveh (2) testov na zaposlenega brez subvencije:  

–          pomoč za izvedbo hitrih testov v višini 40,00 eurov na vsakega zaposlenega

 

 

 

 

Končna cena dveh (2) testov za naročnika / zaposlenega po odbitku pomoči po KPK7

  

40,00eur/osebo

 

 

 

 

0,00 eur

V ponudbi so zajeti vsi stroški izvedbe antigenskih hitrih testov na virus SARS-CoV-2 za zaposlene. Naročnik nima nobenih dodatnih finančnih obveznosti do izvajalca. Dodatne storitve, ki bi jih želel naročnik izvesti in  niso navedene v ponudbi, se zaračunajo dodatno po dogovoru.

Meritve se časovno izvajajo v dopoldanskem ali popoldanskem času, oz. po dogovoru lahko tudi dlje. Zaradi protokolov in narave dela naročnik zagotovi in sestavi liste zaposlenih. Cene ne vsebujejo ddv- ja. Lokacija meritev naročnika je : Poslovalnice po Sloveniji. Kilometrina je že vključena v ceno.

 

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo.

 

 

 

Zoran Perdija, spec.m., dipl.oec.
Direktor & CEO

CiiM plus • medical center
Jezdarska ulica 2, Maribor
070-986-659
059-034-355
zoran.perdija@ciim.si
https://ciim.si/

Ordinacija Ljubljana: Zaloška cesta 149
Ordinacija Izola: Drevored 1. Maja 4a

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic