Novosti in obvestila

Datum

24. Jul 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Posredovanje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji

SPIRIT Slovenija pripravlja »Dan slovenskih dobaviteljev« – predstavitve slovenskih podjetij oz. izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji. Dogodek bo predvidoma potekal novembra 2018 v Spodnji Avstriji (točni datum in lokacijo bomo sporočili naknadno).  Dogodek agencija prirpavlja v sodelovanju z Veleposlaništvom RS na Dunaju, Konzulatom RS v Salzburgu in Konzulatom RS v St. Pöltenu .

REWE Group je ena vodilnih trgovskih in turističnih skupin v Nemčiji, Avstriji in nasploh Evropi, prisotna v 21-ih evropskih državah kot tudi drugod po svetu. Skupina REWE je bila ustanovljena leta 1927 v Kölnu, trenutno ima 15.000 trgovin, v letu 2017 pa je ustvarila 57,8 milijard EUR zunanjega prometa. Skupina združuje različne prepoznavne blagovne znamke, supermarkete, maloprodajne in specializirane trgovine, diskontne prodajalne, turistične agencije, itd. – poleg Rewe naprimer Merkur, Billa, Bipa, Penny, Aged, nahkauf, Penny Market in druge.

Dogodek bo izpeljan v več fazah, in sicer bomo v prvi fazi na SPIRIT Slovenija zbrali interes vseh slovenskih podjetij, ki jih zanima prodaja izdelkov REWE in pripravili listo slovenskih proizvajalcev z izdelki iz živilsko predelovalne industrije, izdelkov široke potrošnje, osebne higiene, čistil, ipd.. V nadaljevanju bodo predstavniki REWE pregledali listo in pripravili izbor slovenskih podjetij, ki bi bila potencialno zanimiva kot dobavitelji. O izboru vas bomo ustrezno obvestili. V zaključni fazi bo predvidoma novembra organiziran Dan slovenski dobaviteljev v skupini REWE v Avstriji, kjer bodo imela izbrana slovenska podjetja priložnost predstaviti svoje podjetje in izdelke predstavnikom REWE.

Za predstavitev na Dnevu slovenskih dobaviteljev v skupini REWE Avstrija so potencialno zanimivi prehrambeni izdelki, ostali izdelki široke potrošnje, osebne higiene, čistila, kot tudi drugi izdelki, ki jih je mogoče najti v ponudbi REWE Group (https://www.rewe-group.com/de/startseite). Izdelki morajo imeti na embalaži ustrezne označbe v nemškem jeziku.

Vabimo zainteresirana slovenska podjetja, ki proizvajate zgoraj navedene proizvode in imate najmanj 1 milijon EUR letnega prometa in vsaj 1 zaposlenega, da posredujete svoj interes najkasneje do 24. avgusta 2018, tako da natančno izpolnite v angleškem jeziku elektronsko prijavnico in priloženi vprašalnikPri izpolnjevanju vprašalnika bodite pozorni na rubriko »Product (name, brand, …)«, kamor v angleškem jeziku natančno vpišite svoje proizvode/storitve, ki jih želite ponuditi REWE.
Izpolnjeni vprašalnik pošljite na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si

Kotizacije ni. Stroške organizacije na Dnevu slovenskih dobaviteljev in organizacijo bilateralnih razgovorov krije SPIRIT Slovenija. Stroške prevoza in morebitne hotelske namestitve krijejo udeleženci sami.

Dodatne informacije:
Mojca Bec Inkret, tel. 01/53 09 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Elektronska prijavnica.
Vprašalnik.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic