Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Posvet za delodajalce: Spodbude in dobre prakse pri zaposlovanju invalidov

Razvojni center za zaposlitveno rehabilitacijo iz Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta-Soča organizira  posvet za delodajalce "Spodbude in dobre prakse pri zaposlovanju invalidov". Osrednje teme bodo predstavitev spodbud pri zaposlovanju invalidov ter primerov dobrih praks uspešne zaposlitve invalidov v Sloveniji in Avstriji. Predstavili bomo rezultate raziskave narejene v Podravju in Savinjski regiji o potrebnih znanjih, ki jih potrebujejo mala in srednja podjetja  za večje zaposlovanje invalidov. Razpravljali bomo o težavah, s katerimi se srečujete delodajalci, kadar želite zaposliti invalida ter predlagali pobude za njihovo rešitev.  Na posvetu bodo sodelovali  strokovnjaki Zavoda RS za zaposlovanje, Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje, Sklada RS za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov, URI-Soča, Ekonomskega inštituta Maribor, PISK d.o.o., Območne obrtne-podjetniške zbornice, Štajerske gospodarske zbornice Maribor, organizacije Easy entrance iz Avstrije in drugi.

Posvet je brezplačen.

Prijave sprejemamo na e-mail poldka.pertoci@ir-rs.si, do vključno 22. oktobra 2010, do 15. ure. Po tem datumu prijava več ne bo mogoča zaradi prostorskih omejitev. Informacije dobite na telefonski številki 02/480 58 53 (ga. Poldka Pertoci).

Vljudno vabljeni.


– PROGRAM

PRIJAVNICA

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic