Novosti in obvestila

Datum

07. Apr 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Predstavitev dveh aktualnih podjetniških razpisov (SRRS)

Štajerska gospodarska zbornica v sodelovanju s Slovenskim regionalno razvojnim skladom (SRRS), vabi

na predstavitev dveh aktualnih podjetniških razpisov Slovenskega regionalnega razvojnega sklada (SRRS), in sicer:

  • J a v n e g a   r a z p i s a  za ugodna posojila začetnim podjetniškim projektom in projektom na problemskih območjih v Republiki Sloveniji (Ur. l. RS, št. 5/17)
  • J a v n e g a   r a z p i s a  za ugodna posojila podjetniškim projektom in projektom na področju obdelave in predelave lesa v letu 2017 (Ur. l. RS, št. 5/17)

dne 11.04.2017 ob 10.00 uri v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, 2000 Maribor .

Poseben poudarek bo dan razpisu za ugodna posojila za problemska območja, kamor spadaj tudi problemsko območje Maribora s širšo okolico (Mestna občina Maribor, Kungota, Pesnica, Hoče-Slivnica, Ruše, Selnica ob Dravi, Podvelka, Radlje ob Dravi, Ribnica na Pohorju). SRRS bo najavil tudi druge spodbude za leto 2017.

Prosimo, da sporočite vašo udeležbo do 10.04.2017 na e-mail info@stajerskagz.si.

[av_button label=’Brezplačna prijava…’ link=’manually,http://www.stajerskagz.si/izdelek/predstavitev-dveh-aktualnih-podjetniskih-razpisov-srrs/’ link_target=” size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-avnxc’]

Prisrčno vabljeni

SRRS, direktor, Velislav Žvipelj l.r.

Štajerska gospodarska zbornica, direktorica, mag. Aleksandra Podgornik, l.r.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic