Novosti in obvestila

Datum

11. Apr 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Pogoji dveh aktualnih podjetniških razpisov (SRRS)

Na Štajerski gospodarski zbornici so v sodelovanju s Slovenskim regionalno razvojnim skladom (SRRS), bila

predstavljena dva aktualna podjetniška razpisa Slovenskega regionalnega razvojnega sklada (SRRS), in sicer:

  • J a v n e g a   r a z p i s a  za ugodna posojila začetnim podjetniškim projektom in projektom na problemskih območjih v Republiki Sloveniji (Ur. l. RS, št. 5/17)
  • J a v n e g a   r a z p i s a  za ugodna posojila podjetniškim projektom in projektom na področju obdelave in predelave lesa v letu 2017 (Ur. l. RS, št. 5/17)

Oba razpisa nudita ugodne alternativne vire financiranja za podjetja in vsebujeta tudi posebne ukrepe za regije z večjo stopnjo brezposelnosti v katero sodi tudi Maribor. Namen obeh je vzpodbujanje podjetnosti, konkurenčnosti in ustvarjanja novih delovnih mest. Za podrobne pogoje si oglejte priloženo dokumentacijo.

[av_button label=’PODROBNOSTI RAZPISOV (PDF)’ link=’manually,http://www.stajerskagz.si/administracija/wp-content/uploads/2017/04/SRRSRazpisa.pdf’ link_target=” size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-1zvb6l’]

Dodatne informacije najdete tudi na spletnem portalu regionalnega sklada.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic