Novosti in obvestila

Datum

25. Apr 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Predstavitev razpisov MRA 09.05.2017 – garancije za kredite ter sofinanciranje manjših začetnih naložb

Vljudno vabimo na predstavitev Tretjega  javnega razpisa garancij za bančne mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme za Podravje ter Tretjega javnega razpisa za sofinanciranje manjših začetnih naložb v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico, ki bo

v torek, 9. 5. 2017 ob 13. uri, 

v prostorih Štajerske gospodarske zbornice,

Ulica talcev 24, 2000 Maribor

 

Razpisa bo predstavila predstavnica Mariborske razvojne agencije, ga. Irena Podletnik

Predmet Tretjega  javnega razpisa garancij za bančne mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme za Podravje so garancije Garancijske sheme Podravje (RGSPD) za bančne kredite. Razpis je namenjen gospodarskim subjektom v statistični regiji Podravje, ki obsega 41 občin, in sicer: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče-Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Mestna občina Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Mestna občina Ptuj, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale.

Predmet Tretjega javnega razpisa za sofinanciranje manjših začetnih naložb v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico je sofinanciranje manjših začetnih naložb in je namenjen gospodarskim subjektom na območju občin Kungota, Pesnica, Hoče-Slivnica, Mestne občine Maribor, Ruše, Selnica ob Dravi, Podvelka, Radlje ob Dravi in Ribnica na Pohorju.

 

Program:

  • predstavitev razpisov,
  • vprašanja in odgovori.

Razpisa sta bila  28. 4. 2017 objavljena v Uradnem listu, do njiju pa lahko dostopate tudi preko spletne strani www.mra.si oz. na povezavi http://mra.si/garancijska_shema/

 

V letošnjem letu je prišlo do spremembe v pogojih RGSPD, zato vas še posebej vabimo na predstavitev.

 

Prosimo, da se prijavite na predstavitev ali sporočite vašo udeležbo do 08.05.2017 na e-mail info@stajerskagz.si.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic