Novosti in obvestila

Datum

25. Apr 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Informacije SRIP – krožno gospodarstvo: izvedene aktivnosti v mesecu aprilu 2017

  1. Ustanovna seja Zbora članov SRIP – Krožno gospodarstvo je bila uspešno izvedena dne  aprila 2017 v Štajerski gospodarski zbornici, upravljavki SRIP – Krožno gospodarstvo.
  2. Volitve SRIP – Krožno gospodarstvo: pred ustanovno sejo Zbora članov SRIP so bile izvedene volitve v posamezne organe SRIP – Krožno gospodarstvo: Programski svet, ki šteje 10 članov, od tega so 4 člani gospodarske družbe; Upravni odbor, ki šteje 11 članov, od tega je 7 članov gospodarskih družb; Tehnološki svet, ki šteje 28 članov, od tega je 17 članov gospodarskih družb.
  3. Oddaja Akcijskega načrta (AN) SRIP – Krožno gospodarstvo je bila 9. aprila 2017, pri čemer je bila uporabljena še možnost za manjše dopolnitve AN, ki je bila podana s strani MGRT. Dokončna oddaja AN je bila izvedena v roku, do 14. aprila 2017.
  4. Ustanovna seja Upravnega odbora (UO) SRIP – krožno gospodarstvo je bila uspešno izvedena aprila 2017, na kateri sta bila potrjena oba kandidata za vodstvo UO: za predsednico      dr. Dragica Marinič, ŠGZ in podpredsednika dr. Zoran Novak, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru. Mandat vodstva UO traja v skladu s Poslovnikom o upravljanju SRIP tri leta.
  5. Ustanovna seja Tehnološkega sveta (TS) SRIP – Krožno gospodarstvo je bila uspešno izvedena aprila 2017, na kateri sta bila potrjena oba kandidata za vodstvo TS:  za predsednico Zorka Novak Pintarič, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru in podpredsednico dr. Kristino Stakne, Paloma d.d..  Mandat vodstva TS traja v skladu s Poslovnikom o upravljanju SRIP tri leta.
  6. Priprave na nadaljnje aktivnosti SRIP – Krožno gospodarstvo, ki bodo potekale v mesecu maju in juniju 2017. Eden prvih dogodkov bo delavnica vodij vertikal in vodij horizontalnih mrež SRIP – Krožno gospodarstvo, ki  bo 8. maja 2017, ob 11.00 uri, v ŠGZ v Mariboru.

 

Dr. Dragica Marinič, l.r.
Koordinatorica SRIP – Krožno gospodarstvo

 

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic