Novosti in obvestila

Datum

12. Jun 2023

Kategorije

Deli z drugimi

Pričetek nagradnega natečaja za najboljši video na temo »Mladi in gospodarstvo«

Štajerska gospodarska zbornica, Regionalna gospodarska zbornica Celje ter Inštitut za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru so združili moči pri organizaciji nagradnega natečaja za najboljši video na temo »Mladi in gospodarstvo«. S tem natečajem želijo spodbuditi mlade k razmišljanju o gospodarstvu, obenem pa podjetjem omogočiti pridobivanje dragocenih informacij o tem, kako mladi vidijo gospodarstvo in kaj od njega pričakujejo. Na natečaju lahko sodelujejo vsi mladi do 30 let, sodelovanje pa je odprto za različne vrste vsebin, vključno z animiranimi videi, intervjuji z mladimi o gospodarstvu, kreativnimi filmčki z glasbo, vizualnimi učinki in igralskimi vlogami ter drugimi izbranimi vsebinami.

Rok za prijavo: 15. 9. 2023.

Najboljše vsebine natečaja bodo nagrajene z dragocenimi praktičnimi nagradami, ki jih zagotavlja perspektivno štajersko podjetje Nomnio.

Vsi zainteresirani lahko oddajo svoje predloge do 15. septembra 2023 na naslednji elektronski povezavi: https://forms.office.com/e/MrRBNKJGKWdo. Nato bo strokovna komisija izbrala nagrajence.

Izbrani filmčki bodo služili tudi kot del promocije projekta Štajerski gospodarski Oskarji, ki so edinstvena skupna pobuda Štajerske gospodarske zbornice, Regionalne gospodarske zbornice Celje in Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko – smeri Medijske komunikacije Univerze v Mariboru. Štajerski gospodarski oskarji bodo podeljeni na slavnostni gala prireditvi, ki bo 18. oktobra 2023 v hotelu Habakuk. To je osrednja nagrada združenih gospodarskih zbornic za najuspešnejša podjetja iz širše Štajerske regije. Prireditev bo v živo prenašana na RTV Slovenija.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic