Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Prodaja poslovnih prostorov

Kje? Na lokaciji Meljska cesta 36 (izhod Center iz hitre ceste Pesnica – Maribor)

Kaj? Poslovni prostor v površini 233 m2 v II. nadstropju poslovne zgradbe, v kateri je še nekaj podjetij med drugim podjetje MTB. Poslovni prostori se lahko uporabljajo za poslovne dejavnosti (pisarniško, trgovsko, proizvodnjo),  kot tudi za takšno dejavnost, ki zahteva ojačana tla (leta 1996 je bila predvidena tiskarska dejavnost).
Poslovni prostor ima ena vhodna vrata, znotraj pa so razdeljeni: v sprejemni prostor z priročno kuhinjo (40 m2), dve veliki pisarni (150 in 90 m2) ter dve manjši pisarni (po cca 30 m2). V poslovnem prostoru je na razpolago vsa sodobna telekomunikacijska infrastruktura. Lokacija je praktično 500m oddaljena od centra Maribora.
Pred zgradbo je dovolj razpoložljivih mest za parkiranje. Prodajna cena lokala: 900 €/m2   Možen tudi najem celega poslovnega prostora oz. dela prostorov.
Prav tako v II. nastropju Meljska ceste 36 prodajajo poslovni prostor v izmeri 190 m2, namenjen pisarniški, trgovski oz. stanovanjski dejavnosti. Prostori so razdeljeni tako, da ima vsak (od treh delov) tudi svoja vhodna vrata.

Prodajna cena lokala: 900 €/m2

Kontakt: 041 612 476

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic