Sejem socialne ekonomije, Slovenska Bistrica, 19.10.2018

Vabilo k udeležbi v mednarodnem izobraževalnem programu Vodenje izvoznega poslovanja - International Trade Management (ITM) 2020

Razvojno informacijski center, skupaj s še 10 projektnimi partnerji iz Podravja, sodeluje v projektu “Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo – SocioLab”. Temeljni namene projekta je spodbujanje socialne ekonomije v Podravju. Več o projektu je dostopno na https://ric-sb.si/sociolab .

V okviru projekta bo v petek, 19. 10. 2018, s pričetkom ob 10. uri, potekal Sejem socialne ekonomije z dnevom odprtih vrat Stičišča podjetniških iniciativ. Dogodek bo potekal v prostorih podjetja Recosi d.o.o., so.p., na Partizanski 24 v Slovenski Bistrici (nekdanji prostori Crouzet).

Program dogodka vam pošiljamo v priponki, zasnovan pa je iz 2 vsebinskih sklopov:

  • uvodoma bodo svojo podjetniško pot in konkretne izkušnje s področja socialne ekonomije predstavili predstavniki 8 podravskih socialnih podjetij in zadrug,
  • v drugem delu pa bo potekal strokovni panel – okrogla miza z naslovom Izzivi socialnega podjetništva/zadružništva in socialna vključenost na podeželju, kjer se bomo vprašanj, ki se dotikajo socialnega podjetništva oz. socialne ekonomije v Podravju nasploh, lotili še z drugega vidika.

Vzporedno z omenjenim dogodkom pa bodo (le nadstropje višje) svoja vrata javnosti odprla tudi podjetja Stičišča podjetniških iniciativ – novonastala podjetja, ki domujejo in delujejo v prostorih nekdanje tovarne Crouzet.

Vljudno vas vabimo, da se dogodka udeležite tudi vi!

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 02 843 02 46 ali 02 620 22 73 (Tomaž Repnik, RIC Slovenska Bistrica).

Projekt “Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo – SocioLab” sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje

Prijava na e-novice